خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجلی ایمان و معنویت در شب قدر در اردبیل+ تصویر

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 02 فروردین 1404 - 10:31
دومین شب از لیالی قدر با حضور جمع زیادی از اهالی مومن استان اردبیل در امام زاده ها و مساجد شهرستان های مختلف استان اردبیل برگزار شد.
امام،علي،اردبيل،آيين،مراسم،شب،الغوث،سيدحسن

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، دومین شب از شب‌های قدر توسط آیت‌الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در محل مصلای اردبیل برگزار شده و مردم مومن آیین احیا را برگزار کردند.
در این آیین امام جمعه اردبیل پیرامون فضیلت ماه رمضان و شب‌های قدر و نیز شخصیت والای امام علی (ع) سخنرانی و آیین ویژه این شب را همراه با مرثیه‌سرایی مداحان اهل بیت (ع) اجرا کرد.
آیت‌الله سیدحسن عاملی در این مراسم به ذکر فضیلت‌های امیرالمومنین علی (ع) و وجوه شخصیتی آن امام همام پرداخت و با بیان اینکه امام علی (ع) از هر چیز بالاتر است، گفت: در فصاحت، شجاعت، علم، ریاضت، عرفان، حلم و عطوفت کسی بالاتر از او نیست.
وی بیان کرد: خداوند علمی به حضرت علی (ع) داده است که عقل در مقابل آن می‌ماند.
مثل کهکشانی است که در مقابل بشریت ایستاده است و انسان هر چه سرش را بلند می‌کند، نمی‌تواند آن را ببیند.
شیفتگان و عاشقان راستین ولایت در این مراسم تا پاسی از شب پس از ختم قرآن، دعاهای توسل و جوشن کبیر مراسم "بک یا الله" را با گذاشتن قرآن بر سر و با ذکر "الغوث الغوث خلصنا من‌النار یا رب" و "العفو" با استغاثه به درگاه احدیت به انجام رساندند.
انتهای پیام/