خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 02 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حاکمان سیره علوی را در عمل پیاده کنند

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 02 فروردین 1404 - 10:54
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل، گفت: حاکمان اسلامی باید در ابعاد مختلف سیره علوی را پیاده کرده و حکومت اسلامی را به نمونه اعلای حاکمیت مردمی برسانند.
علي،امام،اردبيل،پيامبر،جامعه،اسلامي،عاملي،علوي،حضرت،شب،قرار، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی در مراسم شب احیای بیست و یکم ماه رمضان در مصلی بزرگ امام خمینی شهر اردبیل، اظهار داشت: قاب تصویری که از شخصیت حضرت علی (ع) برای بشریت بیان شده تلاش برای حصول به یک ثمره بی‌نظیر است تا جامعه اسلامی بتواند در سایه سار حلم، علم، زهد، عرفان، فصاحت، شجاعت و مدیریت علی ابن ابیطالب بهره کامل را ببرد.
وی خاطرنشان کرد: هر چند حکومت و قانونگذاری نوعی تصرف در حیات بشری است، اما خداوند متعال پیامبران و ائمه را به حاکمیت امت‌ها انتخاب کرده تا جانشینی خود را بر روی زمین به دست شایستگان بسپارد.
نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری، علی (ع) را محصول تربیت مدرسه نبوی و معجزه رسالت معرفی کرد و گفت: بالاتر از نگاه مهربانانه پیامبر به علی (ع) آن امام همام در چشم خالق بی‌همتا محبوب است و این را می‌توان در کلام و رفتار رسول گرامی اسلام و قرآن جاودانه مشاهده کرد.
عاملی با برشمردن ویژگی‌ها و ابعاد شخصیتی امام اول شیعیان بیان کرد: محبت و عشق حضرت علی (ع) آن چنان قلب پیامبر را تسخیر کرده بود که هیچ تلاش بداندیشی در این عرصه نتوانست جایگاه علی را در نزد پیامبر (ص) متزلزل کند.
وی ادامه داد: اگر امروز امت اسلامی می‌خواهد در مسیر تعالی معنوی علوی گام بردارد، بهتر است با عظمت مولای متقیان آشنا شده و در رفتار و کردار خود با او سنخیتی پیدا کند.
امام جمعه اردبیل تصریح کرد: مفهوم شیعه یعنی تبعیت بی‌چون و چرا از مکتب نبوی و علوی است و ما باید سلوک و مرام علی (ع) را در عرصه بازار، تجارت، ازدواج و سایر شئون زندگی پیاده کنیم.
عاملی، گفت: در اولین نزول وحی به پیامبر (ص) شاهد حضور علی (ع) در کنار نبی مکرم اسلام هستیم که در حقیقت امام اول شیعیان کانون اصلی و مرکزیت مشورت و همفکری خاتم انبیا قرار داشت.
وی افزود: پیامبر (ص) که علی (ع) را همواره تحت تربیت خود قرار داده بود حقایق خلقت و جامعه بشری را به علی ابن ابیطالب بازگو کرده و نشان داده بود و به همین دلیل آن حضرت با علم و قدرت خود توانست در حیات مبارک خود منشا خیر و رستگاری جامعه شود.
امام جمعه اردبیل عنوان کرد: امروز حاکمان جامعه اسلامی باید سیره و سلوک علوی را الگو، معیار و محک خود قرار داده و از بی‌تفاوتی نسبت به دیگران پرهیز کنند.
عاملی خاطرنشان کرد: امت اسلامی در این مقطع حساس باید از راه ذلت و خواری دوری گزیده و به جای آن که نظاره‌گر شهادت 50 هزار انسان بی‌گناه در غزه باشد، باید در نجات جامعه اسلامی راه و مسلک علی (ع) و ائمه را طی کند.
به گزارش تسنیم، اردبیلی‌ها در دومین شب از لیالی قدر با ناله و استغاثه آئین معنوی «بک یا الله» را در مصلی‌ها، مساجد و بقاع متبرکه برگزار کرده و در این شب بارانی از خداوند طلب خیر و برکت در سال جدید کردند.
انتهای پیام/132/