جمع آوری بیش از 23 تن مواد غذایی فاسد در زاهدان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، گفت: بازرسان بهداشت محیط از ابتدای طرح سلامت نوورزی و رمضان با انجام نظارت های گسترده و استفاده از دستگاه های پرتابل، بیش از 23 تن و 756 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف را جمع آوری کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان, خداداد شیخزاده، گفت: بازرسان بهداشت محیط از ابتدای طرح سلامت نوورزی و رمضان با انجام نظارتهای گسترده و استفاده از دستگاههای پرتابل، بیش از 23 تن و 756 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف را جمعآوری کردند.
وی با بیان اینکه این طرح نوروزی از 11 اسفند 1403 آغاز شده، افزود: بازرسان بهداشت محیط تاکنون 10 هزار و 547 بازدید از مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی انجام دادند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با بیان اینکه این اقدامات در راستای پیشگیری از شیوع بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم و تأمین سلامت شهروندان انجام شده است، تصریح کرد: همچنین با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل، بیش از 9 هزار مورد اندازهگیری و 144 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شده است.
شیخزاده افزود: علاوه بر این، سه هزار و 644 مورد کلر سنجی آب آشامیدنی انجام شده تا از سلامت آب مصرفی شهروندان اطمینان حاصل شود.
وی گفت: 188 بازرس بهداشت محیط و حرفهای بهطور فعال در حال نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در این ایام هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا مشکل بهداشتی، از طریق سامانه 190 گزارش دهند.
انتهای پیام/