خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت ۱۷۱ میلیون تردد وسیله نقلیه در جاده‌های کشور

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 02 فروردین 1404 - 15:18
رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: حدود ۱۷۱ میلیون تردد وسیله نقلیه توسط سامانه‌های تردد شمار ثبت شده است.
تصادفات،شهري،نفر،درصد،راهور،ثبت،پليس،كرمي،اسد

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: در بازه زمانی طرح ترافیکی نوروز سال ۱۴۰۴، که از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا اول فروردین ۱۴۰۴ ادامه داشته است، حدود ۱۷۱ میلیون تردد وسیله نقلیه توسط سامانه‌های تردد شمار ثبت شده است.
این آمار نشان‌دهنده افزایش ۳ درصدی ترددها در محورهای مختلف کشور نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته به ویژه در تعطیلات نوروزی است.
سرهنگ کرمی اسد همچنین اظهار داشت که در این مدت، ۲۱۲۹۳ فقره تصادف درون شهری و برون شهری ثبت شده که در این میان ،۵۴۲۴ نفر مجروح و ۱۸۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند.
رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به جزئیات تصادفات روز اول فروردین ۱۴۰۴، اعلام کرد: در تصادفات درون شهری ۲۰۶۸ فقره تصادف ثبت شده که منجر به فوت سه نفر و مجروح شدن ۳۴۹ نفر شده است.
همچنین، در تصادفات برون شهری، ۷۵۸ فقره تصادف ثبت شد که متأسفانه ۱۹ نفر جان خود را از دست داده و ۲۵۴ نفر مجروح شدند.
در مجموع، این تصادفات در ۲۴ ساعت گذشته به آمار ۲۸۲۶ فقره تصادف، مرگ ۲۲ تن و مجروح شدن ۶۰۳ نفر رسید.
سرهنگ کرمی اسد، در خصوص علل وقوع تصادفات، بیان کرد که عوامل اصلی بروز تصادفات منجر به فوت عبارتند از: عدم توجه به جلو با ۴۵ درصد، انحراف به چپ با ۱۱ درصد، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با ۲۶ درصد، تغییر مسیر ناگهانی با ۵ درصد و واژگونی وسیله نقلیه با ۲۴ درصد.
این عوامل در مجموع ۲۵ درصد از کل تصادفات را شامل می‌شوند.
رئیس پلیس راه راهور فراجا، در ادامه به وضعیت تصادفات در استان‌ها اشاره کرده و افزود: استان‌های اصفهان و تهران (فاتب) بیشترین تصادفات درون شهری را داشتند.
در تصادفات برون شهری، استان‌های کرمان، قم، لرستان، مازندران و زنجان بیشترین آمار تصادفات را به خود اختصاص دادند.
همچنین، این استان‌ها بیشترین تعداد تصادفات درون و برون شهری را ثبت کرده‌اند.
سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، در پایان با توجه به شرایط جوی در برخی از محورهای مواصلاتی شمال کشور، به رانندگان توصیه کرد: از توقف در حاشیه راه‌ها خودداری کنند و حتماً به هشدارها و اطلاعیه‌های پلیس راه و راهور توجه کنند.
وی همچنین افزود که رانندگان باید به شرایط جوی و وضعیت جاده‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.