استرداد ۵ سکه طلای بهار آزادی به صاحب اصلی در یک تصادف
رباط کریم - پلیس راه پرند-اشتهارد با کشف ۵ سکه طلای تمام بهار آزادی به ارزش ۴٫۵ میلیارد ریال در محل یک تصادف، آنها را به صاحبش بازگرداند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی اسفندانی، ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، از استرداد ۵ سکه طلای تمام بهار آزادی توسط سروان محمد فرجی به صاحبش خبر داد و گفت: ساعت ۱۱ روز جمعه یکم فروردین ماه ۱۴۰۴، در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره تصادف منجر به جرح در محور آزادراه غدیر، کیلومتر دوم بعد از پاسگاه، بلافاصله سروان محمد فرجی، فرمانده پاسگاه پلیس راه پرند-اشتهارد، به همراه سرباز وظیفه علیرضا قاسمی با خودروی سازمانی به محل اعزام شدند.
آنها مشاهده کردند که یک دستگاه سواری سراتو از محور خارج و به داخل کانال سقوط کرده است.
وی افزود: مأموران پلیس راه پس از بررسی صحنه تصادف و کمکرسانی به راننده و سرنشینان خودرو جهت خروج ایمن از خودرو، از راننده سواری سراتو شنیدند که مقداری طلا و سکه را در محل حادثه گم کرده است.
رئیس پلیس راه غرب استان تهران در پایان تأکید کرد: پس از انتقال مصدومان به بیمارستان، در بررسی مجدد صحنه تصادف، تعداد ۵ عدد سکه طلای تمام بهار آزادی به ارزش ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال توسط سروان محمد فرجی پیدا شد که در حضور عوامل کلانتری آزادراه غدیر و پس از انجام صورتجلسه، به برادر همسر مالک خودرو تحویل داده شد.