خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت بیش از ۶۹۵۹ مأموریت اورژانسی در کرمانشاه طی اسفند ۱۴۰۳

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 فروردین 1404 - 15:30
کرمانشاه- رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از انجام بیش از ۶۹۵۹ مأموریت توسط اورژانس این استان در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ خبر داد.
اورژانس،ماه،سفيدي،قلعه،كرمانشاه،حوادث

مسعود قلعه سفیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت‌های گسترده اورژانس در ماه گذشته اظهار کرد: در اسفند ماه سال ۱۴۰۳، تعداد ۶۹۵۹ مأموریت در اورژانس استان کرمانشاه ثبت شده است.
وی افزود: در این مأموریت‌ها، ۳۶۷۲ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۲۱۰۰ مورد نیز در محل درمان شدند.
قلعه سفیدی با اشاره به حجم بالای تماس‌های برقرار شده با اورژانس، گفت: تعداد کل تماس‌های برقرار شده با ۱۱۵ در این مدت ۳۴۵۲۸ تماس بوده است که متأسفانه ۴۶۷۳ مورد از این تماس‌ها، مزاحمت تلفنی برای اورژانس بوده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین درباره نوع مأموریت‌های انجام‌شده در این مدت تصریح کرد: از مجموع مأموریت‌های ماه گذشته، ۱۲۲۵ مورد مربوط به حوادث ترافیکی و ۵۷۳۴ مورد غیرترافیکی بوده است.
وی همچنین از فعالیت اورژانس هوایی در این ماه خبر داد و بیان کرد: در اسفند ماه، اورژانس هوایی استان کرمانشاه ۲ سورتی پرواز داشته است که در این مأموریت‌ها، ۳ نفر به مرکز درمانی انتقال یافتند.
قلعه سفیدی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های کادر اورژانس، بر اهمیت همکاری مردم در تماس‌های ضروری با ۱۱۵ تأکید کرد و گفت: اورژانس به‌صورت شبانه‌روزی آماده خدمت‌رسانی به مردم استان است و از شهروندان درخواست می‌شود که با رعایت نکات ایمنی، از وقوع حوادث پیشگیری کنند.