خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه عکس جاذبه‌های گردشگری ورامین تا ۱۵ فروردین برپا شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 فروردین 1404 - 16:07
ورامین - دومین نمایشگاه عکس جاذبه‌های گردشگری ورامین با عنوان «ورامین، ایرانی کوچک» در بنای تاریخی برج علاالدوله افتتاح شد و تا ۱۵ فروردین میزبان علاقه‌مندان است.
ورامين،نمايشگاه،گردشگري،فرهنگي،برج،دستي

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت آغاز عید نوروز، دومین نمایشگاه عکس جاذبه‌های گردشگری شهرستان ورامین با عنوان «ورامین، ایرانی کوچک» با حضور حسین عباسی، سرپرست فرمانداری، افتتاح شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ورامین، در آئین افتتاح این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه ۳۲ تابلو از جاذبه‌های گردشگری ورامین به همراه مشخصات آن‌ها، از جمله مسجد جامع، برج علاالدوله، تالاب بند علیخان، امامزاده یحیی، کاروانسراها، حمام‌های خزینه، یخچال‌ها، جاده‌های درختی، تپه‌ها، قلعه‌ها، آسیاب‌ها، خانه‌های تاریخی و صنایع دستی به نمایش درآمده است.
محمدرضا تاجیک افزود: این نمایشگاه به همت اداره میراث فرهنگی و گردشگری ورامین و با همکاری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری ورامین برگزار شده و علاقه‌مندان می‌توانند تا ۱۵ فروردین، از ساعت ۹ صبح الی ۱۷ عصر، با حضور در بنای تاریخی برج علاالدوله، به‌صورت رایگان از این نمایشگاه بازدید کنند.