حذف مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از بازار قم
رئیس مرکز بهداشت استان قم، از جمع آوری 12 هزار و 850 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از بازار قم در راستای طرح نظارت های بهداشتی نوروزی خبر داد.

سیامک محبی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم، از اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی در آستانه سال نو خبر داد و گفت: این طرح از 11 اسفند 1403 آغاز شده و تا 15 فروردین 1404 ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به انجام 4 هزار و 620 مورد نظارت بهداشتی از آغاز اجرای این طرح، گفت: از این تعداد 3 هزار و 527 مورد مربوط به مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، 697 مورد اماکن عمومی، 245 مورد اماکن بینراهی، 151 مورد سامانههای آبرسانی و 465 مورد نظارتهای مشترک با سایر نهادهای مرتبط بوده است.
رئیس مرکز بهداشت استان قم افزود: در این بازدیدها، علاوه بر بررسیهای میدانی، سنجش بار میکروبی با دستگاههای پرتابل نیز انجام شد و 339 نمونه از آب و مواد غذایی حساس و مشکوک به آلودگی مورد آزمایش قرار گرفت.
وی با اشاره به کشف و معدومسازی مواد غذایی فاسد تصریح کرد: در این مدت، 12 هزار و 850 کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی از چرخه مصرف خارج شد، همچنین 152 مورد شکایت مردمی بررسی، 73 متصدی متخلف به مراجع قضایی معرفی و 10 واحد صنفی متخلف پلمب شد.
محبی تأکید کرد: هدف از این طرح، پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا و کاهش خطرات بهداشتی در ایام پرتردد نوروز است.
نظارتها با حضور 21 اکیپ دو نفره بازرسان بهداشت محیط ادامه دارد و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
انتهای پیام/