گروگان گیری نوجوان 17ساله در انزلی کمتر از 2 ساعت پایان یافت
جانشین فرمانده انتظامی گیلان گفت: یک نوجوان 17 ساله در بندرانزلی توسط 4 نفر ربوده شد، اما با اقدام سریع پلیس و عملیات غافلگیرانه، فرد ربوده شده در کمتر از 2 ساعت آزاد شد و متهمان دستگیر شدند.

سردار حسین حسنپور عصر امروز در جمع خبرنگاران، امنیت را پایه و اساس توسعه و پیشرفت و یکی از مهمترین نیازهای هر جامعه دانست و تاکید کرد که پلیس برای برقراری نظم و امنیت در جامعه به صورت شبانهروزی تلاش میکند.
وی با اشاره به حادثه گروگانگیری یک نوجوان 17 ساله در شهرستان بندرانزلی، گفت: با توجه به حساسیت موضوع، پیگیری این پرونده بلافاصله در دستور کار پلیس قرار گرفت و ماموران عملیات ویژه، با هدایت عملیاتی فرمانده انتظامی شهرستان انزلی، به محل وقوع جرم اعزام شدند و مشخص شد که 4 نفر با تهدید، این نوجوان را ربوده و به مکانی نامعلوم منتقل کردهاند.
جانشین فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکه محل اختفای ربایندگان در یک منزل مسکونی حوالی شهرستان بندرانزلی شناسایی شد، افزود: ماموران به آدرس مورد نظر اعزام شدند و در یک عملیات غافلگیرانه، 4 متهم این پرونده دستگیر شدند.
حسنپور از رهایی فرد ربوده شده در صحت و سلامت کامل در کمتر از 2 ساعت خبر داد و بیان کرد: متهمان در اعترافات خود علت گروگانگیری را اختلافات شخصی و مالی با فرد ربوده شده اعلام کردند.
وی با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای متهمان و تحویل آنها به مراجع قانونی، از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/