خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اطلاعیه مهم هواشناسی استان تهران؛ دما کاهش می‌یابد

اعتماد | همه | شنبه، 02 فروردین 1404 - 18:41
اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دما به ویژه در نیمه شمالی استان و یخبندان سطح زمین در ارتفاعات از روز یکشنبه تا سه‌شنبه (۳ تا ۵ فروردین‌ماه) خبر داد.
استان،وزش،بارش،باد،ابري،ارتفاعات

کد خبر: 705182 | ۱۴۰۴/۰۱/۰۲ ۱۷:۳۰:۲۹
اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش محسوس دما به ویژه در نیمه شمالی استان و یخبندان سطح زمین در ارتفاعات از روز یکشنبه تا سه‌شنبه (۳ تا ۵ فروردین‌ماه) خبر داد.
به گزارش ایسنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی روزهای آینده با فعالیت سامانه بارشی پیرو هشدار سطح نارنجی ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۳، آسمان نیمه ابری تا ابری، در بعضی ساعت‌ها بارش باران (در دامنه‌ها و ارتفاعات بارش متوسط و گاهی شدید)، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید در گستره استان تهران، بارش برف و مه و گاهی کولاک برف در ارتفاعات بالادست، با احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد پیش‌بینی می‌شود.
در بعضی ساعت‌های روز یکشنبه (۳ فروردین‌ماه) کاهش ابر و بتدریج کاهش محسوس دما مورد انتظار است.
همچنین در بعضی ساعت‌های روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۴ و ۵ فروردین‌ماه) افزایش ابر و وزش باد شدید در گستره استان، بارش باران در مناطق شمالی و بارش برف در ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.
براساس این گزارش، از روز یکشنبه تا سه‌شنبه (۳ تا ۵ فروردین‌ماه) کاهش محسوس دما به ویژه در نیمه شمالی استان و یخبندان سطح زمین در ارتفاعات مورد انتظار است.
طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۲۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
آسمان تهران فردا (۳ فروردین‌ماه) نیمه ابری و وزش باد گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و طی روز دوشنبه‌ (۴ فروردین‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.