خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 03 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت تسریع در بازسازی راه ارتباطی اصلی روستاهای اشکورات و رحیم آباد

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 فروردین 1404 - 18:47
رودسر- استاندار گیلان ضمن بازدید از مناطق سیل زده منطقه رحیم آباد و اشکورات رودسر، دستورات لازم جهت تسریع در بازسازی راه اصلی ارتباطی روستاهای این منطقه را صادر کرد.
بحران،آب،آشاميدني،سيل،ارتباطي،مديريت،ستاد،مناطق،منطقه،روستاه ...

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق شناس عصر شنبه از مناطق سیل زده شهرستان رودسر بازدید و جلسه فوق العاده ستاد مدیریت بحران را جهت تسریع در رفع مشکلات مناطق سیل زده در این شهرستان تشکیل داد.
نماینده عالی دولت در گیلان در جلسه ستاد مدیریت بحران با اشاره به قطع راه اصلی ارتباطی حدود ۲۰۰ روستای مناطق اشکورات و رحیم آباد و تخریب ۲ پل در این منطقه، تصریح کرد: با هماهنگی به عمل آمده دستگاه‌های متولی موظف هستند در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به برقراری مجدد راه ارتباطی این روستاها و بازسازی ۲پ ل تخریب شده اقدام کنند.
حق شناس با بیان اینکه در زمان بروز بحران همه دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی باید تابع قانون مدیریت بحران باشند، افزود: بر اساس این قانون همه دستگاه‌های اجرایی ملزم هستند با توجه به وقوع بحران سیل در این منطقه، فارغ از روند بوروکراسی عادی، نسبت به رفع مشکل مردم سیل زده اهتمام جدی داشته باشند.
وی همچنین به مشکل آب آشامیدنی مردم روستاهای محدوده سد پلرود اشاره و تصریح کرد: به دلیل طولانی شدن روند احداث این سد، مردم این منطقه از دسترسی به آب آشامیدنی سالم محروم مانده‌اند که با تصویب ستاد مدیریت بحران، شرکت آب و فاضلاب استان ملزم شد نسبت به لوله گذاری خط انتقال آب آشامیدنی این روستاها در اسرع وقت اقدام کند.
رئیس ستاد مدیریت بحران استانداری گیلان ادامه داد: وظیفه دولت است که آب آشامیدنی سالم و سایر امکانات رفاهی و زیرساختی را در اختیار مردم قرار دهد اما به دلایل مختلف، متأسفانه مردم روستاهای این منطقه تا کنون از نعمت آب آشامیدنی سالم محروم مانده‌اند.
استاندار گیلان همچنین بر لزوم تعیین و تکلیف املاک مردم در محدوده سد پلرود تاکید کرد و افزود: بر اساس حکم‌عقل باید با اتخاذ تدابیر و راهکارهای پیشگیرانه از بروز مجدد حوادثی از این دست جلوگیری شود.
گفتنی است بر اثر سیل شب گذشته با تخریب زیرساخت‌های ارتباطی، مسیر اصلی ارتباطی بیش از ۲۰۰ روستا در مناطق اشکورات، رحیم آباد شهرستان رودسر و سایر شهرستان‌های همجوار قطع شد و ساکنین این روستاها جهت پیگیری امورات خود مجبور به استفاده از سایر راه‌های ارتباطی فرعی هستند.