تولید کنسرو ماهی به ۳۰۰ میلیون قوطی رسید
رئیس سندیکای صنایع کنسرو ماهی گفت: صنایع تبدیلی و صنعت کنسروسازی با پیشگیری از ضایعات و جلوگیری از هدررفت محصولات کشاورزی در امنیت غذایی تاثیر بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- مسعود بختیاری رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: در حال حاضر تامین مواد اولیه در عرصه های مختلف با چالش جدی روبروست به طوریکه در تولید کنسرو لوبیا با کمبود و افزایش چشمگیر قیمت لوبیا چیتی روبرو هستیم به طوریکه ظرف ۴ تا ۵ ماه گذشته قیمت هرکیلو لوبیا چیتی داخلی از ۹۰ هزار تومان به ۲۵۰ هزارتومان رسیده است.
به گفته وی، امسال میزان صید ماهی و کیفیت نسبت به سنوات قبل کاهش یافته است، اما در حوزه روغن چالش داشتیم که با همراهی تولیدکنندگان روغن و وزارت جهاد وزارت صمت و انجمن روغن سهمیه در اختیار ما قرار دارند که با تخصیص و توزیع آن بحران این موضوع مرتفع می شود.
بختیاری ادامه داد: سال گذشته شرایط عرضه و تقاضا با سنوات قبل متفاوت بود به طوریکه خبری از ازدیاد تقاضا ناشی از کاهش قدرت خرید خانوار، نوسان نرخ ارز و ماه رمضان در اسفندماه کاهش معناداری داشته است.
رئیس سندیکای صنایع کنسرو از رکود حاکم بر بازار کنسرو خبر داد و گفت: صنایع تبدیلی و صنعت کنسروسازی با پیشگیری از ضایعات و جلوگیری از هدررفت محصولات کشاورزی در امنیت غذایی تاثیر بسزایی دارد.
به طوریکه محصولات مختلف با تبدیل به کنسرو، ماندگاری محصول را افزایش می دهیم.
وی ادامه داد: تبدیل محصولات کشاورزی به کنسرو منجر به در دسترس بودن غذای کافی و سالم و با قیمت مناسب در اختیار آحاد مردم را به همراه دارد.
به گفته بختیاری، برآوردها حاکی از آن است که سال قبل تولید کنسرو ماهی به ۳۰۰ میلیون قوطی رسیده باشد و برخی برآوردهای تخمینی حاکی از تولید ۵۰۰ میلیون قوطی رب گوجه است، اما بدلیل آنکه به مسائل کلان اقتصادی وابسته هستیم، امکان برنامه ریزی وجود ندارد.
رئیس سندیکای صنایع کنسرو گفت: با توجه به آمار نگران کننده آب و ناترازی ها، تولیدکنندگان بشدت نگران تامین انرژی آب و برق هستند، امیدواریم در خصوص رفع اینناترازی ها تمهیداتی اتخاذ شود.