خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنوب غرب استان تهران به قطب گردشگری تبدیل شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 فروردین 1404 - 23:06
رباط کریم - جنوب غرب استان تهران با توسعه زیرساخت‌های گردشگری و جذب سرمایه‌گذاران، به یکی از قطب‌های گردشگری تبدیل شده است.
گردشگري،رباط،تفريحي،كريم،خميني،ره،سنتي

به گزارش خبرنگار مهر، جنوب غرب استان تهران با توسعه زیرساخت‌های گردشگری و جذب سرمایه‌گذاران، به یکی از قطب‌های گردشگری تبدیل شده است.
شهرستان‌های رباط کریم، بهارستان و اسلامشهر با موقعیت جغرافیایی مناسب در مجاورت آزادراه‌های تهران-ساوه و تهران-قم، بزرگراه الغدیر، جاده ساوه، فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و حرم مطهر امام خمینی (ره)، نقش مهمی در رشد و رونق گردشگری ایفا می‌کنند.
مدیر اداره میراث فرهنگی و گردشگری رباط کریم گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تاکنون ۳ هتل، ۲ هتل‌آپارتمان، ۱ مهمان‌پذیر، ۵ بوم‌گردی، ۲ اقامتگاه سنتی، ۵ مجموعه گردشگری کشاورزی، ۱ موزه گل محمدی، ۵ مجتمع بین‌راهی، ۴۵ سفره‌خانه سنتی، ۷ مرکز تفریحی و کارگاه‌های صنایع‌دستی در این شهرستان‌ها ایجاد شده است.
حمید کریمی افزود: با اجرای برنامه‌های توسعه‌محور، تا پایان سال جاری ۱۵ مرکز جدید تفریحی، پذیرایی و اقامتی به این مجموعه اضافه خواهد شد که موجب افزایش اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم در منطقه خواهد شد.
این تحولات نشان‌دهنده ظرفیت بالای مدیریت در ایجاد بسترهای لازم برای توسعه گردشگری است و انتظار می‌رود حمایت بیشتر مسئولان، روند پیشرفت این حوزه را تسریع کند.