خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاجعه انسانی در غزه در پرتو ائتلاف ترامپ-نتانیاهو

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 00:29
یک روزنامه فرانسوی از ائتلاف آمریکا تحت ریاست ترامپ با نتانیاهو برای نابودی غزه و اخراج فلسطینیان از این منطقه خبر داد.
تروريستي،رژيم،اسرائيل،روزنامه،پايان،پيشبرد،غزه،مارس

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - روزنامه فرانسوی لیمانتی در گزارشی با عنوان « جنگ در غزه، دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو، شانه به شانه برای پیشبرد اهداف» نوشت که حمله رژیم تروریستی اسرائیل به نوار غزه که از شامگاه ۱۷ تا ۱۸ مارس آغاز شد، به آتش‌بس پایان داد و جنگ جدیدی ممکن است بی‌رحمانه‌تر از جنگ قبلی باشد شروع کرد، زیرا تل‌آویو با حمایت واشنگتن، به دنبال پایان دادن به مسئله فلسطین است.
این روزنامه توافق حاصل شده را که به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل آزادی عمل کامل می‌دهد، تصادفی ندانست و نوشت که تاریخ معاصر به ندرت شاهد چنین حیله‌گری و فریبکاری در سطح یک شخصیت سیاسی بوده است.
به گفته این روزنامه فرانسوی، نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل بسیار خطرناک است.
این روزنامه فرانسوی در ادامه نوشت: کافی است به چگونه از توافق آتش‌بس که در ۱۶ ژانویه با حماس حاصل شد، نه برای پیشبرد پایان خصومت‌ها، بلکه برای استقرار مجدد نیرو‌های نظامی و سیاسی خود برای پیشبرد هدفش، یعنی پایان دادن به مسئله فلسطین استفاده کرد.
در شامگاه ۱۷ تا ۱۸ مارس، نوار غزه به طور وحشیانه و ناگهانی به شدت بمباران شد، به ویژه در شمال، جایی که بیش از ۵۰۰ فلسطینی، از جمله ۱۹۰ کودک کشته شدند.
این تنها آغاز کار بود.
ارتش رژیم تروریستی اسرائیل روز پنجشنبه ۲۰ مارس اعلام کرد که حملات زمینی خود را در نوار فلسطینی گسترش می‌دهد.
این حمله نظامی جدید رژیم تروریستی اسرائیل تهدید می‌کند که خونین‌تر و ویرانگرتر از حمله قبلی خواهد بود که منجر به شهید شدن بیش از ۴۴ هزار فلسطینی شد (بدون احتساب اجسادی که هنوز زیر آوار هستند).
روزنامه لیمانتی افزود، این عملیات به دنبال دستیابی به اهداف گسترده‌تری است، به ویژه با محدودیت‌های بسیار کمتر.
منبع: سما الاخباریه