خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطر تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 02:13
وزارت امور خارجه قطر از تماس تلفنی با نخست وزیر و وزیر امور خارجه لبنان درباره تحولات جنوب و آتش بس لبنان خبر داد.
لبنان،جنوب،شديدترين،قطر،صهيونيستي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر در گفت‌وگو با مقامات لبنانی حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان را محکوم کرد.
وزیر امور خارجه قطر همچنین بر لزوم پایبندی طرفین به توافق و خروج نیروهای اشغالگر از لبنان تاکید کرد.
در حملات شدید صهیونیست ها به مناطق مختلف لبنان که طی دو نوبت ظهر و شب صورت گرفت دست کم 7 نفر شهید و 40 نفر دیگر زخمی شدند.
رژیم صهیونیستی امروز شنبه دوم فروردین به‌ بهانه شلیک چند موشک از خاک لبنان به شمال فلسطین اشغالی ، شهرک‌ها و روستاهای جنوب لبنان را آماج شدیدترین حملات خود قرار داد، این شدیدترین حمله به جنوب لبنان از زمان آتش‌بس در لبنان گزارش شده است.
انتهای پیام/