43 هزار بازرسی از واحدهای توزیع مواد غذایی خوزستان - تسنیم
رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان، گفت: در طرح بسیج سلامت نوروزی مرکز بهداشت استان 43 هزار بازدید و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفت.

مهرداد شریفی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: از تاریخ 11 اسفندماه 1403 با بیش از 500 نفر از مهندسان بهداشت محیط استان خوزستان طرح سلامت نوروزی و رمضان شروع و تا 15 فروردین ماه 1404 ادامه دارد.
وی افزود: در این طرح کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس از جمله رستورانها، خوراکسراها، کارگاه شیرینیپزی و غیره و اماکن عمومی از جمله مجتمعهای خدمات رفاهی بین راهی مساجد حسینیهها پارکها اماکن اقامتی مسافران نوروزی مورد بازرسی بهداشتی قرار خواهند گرفت.
شریفی گفت: در طول اجرای این طرح با هرگونه تخلف در حوزه بهداشت مواد غذایی به شدت برخورد خواهد شد
رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان همچنین، افزود: شهروندان حتماً توجه داشته باشند تا مواد غذایی خود را از فروشگاهها و مراکز تهیه و فروش مواد غذایی بهداشتی تهیه کرده و به هیچ وجه از دستفروشان مواد غذایی در معابر شهری و بین جادهای خرید نکنند.
وی همچنین گفت: در صورت حمل مواد غذایی در طول سفر به زنجیره دمایی نگهداری مواد غذایی به ویژه مواد غذایی فسادپذیر توجه داشته باشند، این درجه حرارت یا در 60 تا 70 درجه سانتیگراد و یا در درجه حرارت یخچالی 4 درجه سانتیگراد مواد غذایی فسادپذیر باید نگهداری و سپس مصرف شود.
شریفی گفت: همچنین مواد غذایی خرید شده فسادپذیر حداکثر تا کمتر از دو ساعت مصرف شود و به هیچ وجه از آب آشامیدنی در پارکها که اطمینان از سلامت آن نیست برای شرب استفاده نکنید و در طول سفر از آب بستهبندی دارای مشخصات بهداشتی و دارای تاریخ مصرف استفاده کنید.
رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان، گفت: در طول سفر نیز مسافران عزیز هنگام استراحت در مکانهای دور از مسیلهای رودخانههای فصلی و مناطق بحرانی اسکان کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز اعلام کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل تخلف در بهداشت مواد غذایی و یا بهداشت فردی حتماً موارد را به سامانه 190 گزارش تا سریعاً توسط کارشناسان بهداشت محیط پیگیری شود.
شریفی افزود: تاکنون بیش از 43 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، 6 هزار و 397 اخطار کتبی به واحدهای صنفی متخلف، 704 واحد صنفی به مراجع قضایی معرفی و 425 واحد متخلف بهداشتی پلمب شد.
وی گفت: همچنین بیش از 54 هزار سنجش مواد غذایی با دستگاههای سنجش پرتابل انجام و بیش از 26 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر مجاز از دسترس خارج شد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز، گفت: در این سبک بسیج نوروزی بهداشت یک هزار و 411 بازدید مشترک با دامپزشکی صمت اتاق اصناف تعزیرات در دستور کار قرار داشته است.
شریفی بیان کرد: تاکنون بیش از 34 هزار مورد کلرسنجی از شبکه آب آشامیدنی و بیش از 2 هزار نمونهبرداری میکروبی از آب آشامیدنی انجام گرفته است.
انتهای پیام/341/