خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۲ شناور حامل قاچاق در آب‌های استان بوشهر

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 12:53
بوشهر- فرمانده مرزبانی استان بوشهر از توقیف ۲ شناور و کشف ۴۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در آب‌های حوزه سرزمینی استان خبر داد.
قاچاق،خسروي،مرزبانان،سردار،كالاي،لوازم،مقابله

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالله خسروی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قاچاق کالا پدیده‌ای است که از جهات مختلف حیات سالم اقتصادی و فرهنگی جامعه را تهدید می‌کند و دریابانان با تمام توان با مخلان اقتصادی و قاچاقچیان در حوزه دریایی مقابله می‌کنند.
خسروی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در امر مقابله و مبارزه با کالای قاچاق و سرمایه‌گذاری در تولید اظهار داشت: مرزبانان موفق شدند با تشدید اقدامات کنترلی و رصد و اشرافیت اطلاعاتی ۲ فروند شناور حامل کالاهای قاچاق را در آب‌های استان بوشهر متوقف کنند.
وی افزود: در بازدید مرزبانان از این شناوران، ۵ هزار عدد لوازم آرایشی بهداشتی، ۲۳۰ ثوب پوشاک، ۴۸ جفت کفش و تعدادی لوازم خانگی قاچاق کشف شد.
سردار خسروی ضمن اشاره به دستگیری ۲ نفر متهم در این رابطه افزود: کارشناسان ارزش ریالی کالای مکشوفه ۴۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند و متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.