خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور همزمان دو هشدار هواشناسی در سیستان و بلوچستان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 13:07
زاهدان- مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان از صدور دو هشدار هواشناسی در استان خبر داد.
هواشناسي،افزايش،باد،استان،كاهش،وزش،دريايي،سرعت،زابل،دما،محسوس

محسن حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، از صدور دو هشدار هواشناسی در سیستان و بلوچستان خبر داد و با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی دریایی شماره یک در استان، گفت: افزایش سرعت ورزش باد و افزایش ارتفاع موج برای دریای عمان را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: براساس تحلیل و بررسی‌های نتایج نقشه‌های پیش بینی و پیش یابی هواشناسی، از عصر دوشنبه تا عصر چهارشنبه (۴ تا ۶ فروردین) برای دریای عمان افزایش بیشینه سرعت وزش باد تا حدود ۳۵ نات (۶۳ کیلومتر در ساعت) و افزایش ارتفاع موج تا حدود ۱.۵ تا ۲.۵ متر پیش بینی می‌شود.
حیدری افزود: در این مدت از شنا و تفریحات دریایی، شیلاتی و ترددهای دریایی به ویژه تردد با شناورهای سبک خودداری و برای کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم توسط فعالان دریایی در نظر گرفته شود.
افزایش سرعت وزش باد و کاهش محسوس دما در انتظار سیستان و بلوچستان
مدیر کل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به صدور اولین هشدار هواشناسی سطح زرد در استان، از افزایش سرعت وزش باد و کاهش محسوس دما در این خطه پهناور خبر داد.
وی اظهار کرد: براساس تحلیل و بررسی‌های نتایج نقشه‌های پیش بینی و پیش یابی هواشناسی، از صبح دوشنبه تا عصر سه‌شنبه (۴ تا ۵ فروردین)، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و کاهش محسوس دما برای همه مناطق استان، به‌ویژه زاهدان، زابل، زهک، هامون، هیرمند، نیمروز، تفتان، خاش، میرجاوه، دلگان و شمال ایرانشهر پیش‌بینی می‌شود.
حیدری اضافه کرد: این شرایط می‌تواند موجب اختلال در تردد محورهای مواصلاتی زاهدان - زابل، زاهدان - بم و زابل - نهبندان شود.
وی گفت: در ساعات بعدازظهر و شب دوشنبه و سه‌شنبه نیز شرایط برای رگبار و رعد و برق در برخی نقاط نیمه شمالی استان فراهم بوده و احتمال سیلابی شدن موقتی مسیل‌ها وجود دارد.
این مقام مسئول گفت: با توجه به احتمال غبارآلود شدن هوا، ساکنان مناطق تحت تأثیر به نکات بهداشتی توجه کرده و از ماسک استفاده کنند، همچنین در ترددهای جاده‌ای و انجام عملیات عمرانی، احتیاط لازم رعایت و از انجام پروازهای سبک مانند گلایدر و بالگرد خودداری شود.
وی افزود: ضروری است طی این مدت از محصولات کشاورزی و سالن‌های پرورشی محافظت کرده و برای کاهش خسارات احتمالی، تدابیر لازم در نظر گرفته شود.