خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرکز ویژه‌ای بر تولید و سرمایه‌گذاری در لرستان خواهیم داشت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 14:07
خرم‌آباد - استاندار لرستان، تأکید کرد: امسال، تمرکز ویژه‌ای بر تولید و سرمایه‌گذاری در استان خواهیم داشت.
استان،معظم،رهبري،مقام،لرستان،اشتغال،تأكيد،خصوصي،توسعه

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی امروز یکشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در لرستان، اظهار داشت: بسیار خرسندیم که در نخستین لحظات سال جدید، پیام امیدبخش مقام معظم رهبری را شنیدیم که بر تولید تأکید داشتند و سال را به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری کردند.
ما نیز از آغاز فعالیت خود در لرستان، تمرکز ویژه‌ای بر تولید و سرمایه‌گذاری داشته‌ایم و فرمایشات مقام معظم رهبری، انگیزه ما را در این مسیر مضاعف کرده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای توسعه استان، گفت: برای دستیابی به اهداف تعیین‌شده، از چند ماه قبل تدوین سند توسعه استان را آغاز کردیم و هم‌اکنون این سند به مرحله نهایی رسیده و عملیاتی شده است.
این برنامه ۵ ساله در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری اجرا خواهد شد.
استاندار لرستان با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به‌عنوان پاشنه آشیل اجرای این برنامه، افزود: باتوجه‌به شناختی که از ظرفیت‌های استان داریم، تمرکز خود را بر افزایش سرمایه‌گذاری داده‌ایم که با مشارکت‌بخش خصوصی محقق خواهد شد.
شاهرخی با اشاره به پروژه‌های اولویت‌دار استان، تصریح کرد: در این راستا، ۱۰۷ پروژه عمرانی و اقتصادی پیشران را شناسایی و اولویت‌بندی کرده‌ایم که در حوزه ۳۹ دستگاه اجرایی و در ۱۲ شهرستان استان قرار دارند.
علاوه بر این، بیش از ۲۰۰ پروژه دیگر نیز در فهرست طرح‌های اولویت‌دار استان گنجانده شده است.
وی با تأکید بر نیاز استان به منابع مالی کافی برای توسعه زیرساخت‌ها و ایجاد اشتغال، بیان داشت: برآورد ما این است که سالانه ۵۰ همت برای تکمیل زیرساخت‌ها و ایجاد اشتغال در استان نیاز داریم.
این در حالی است که سهم اعتبارات دولتی سال گذشته تنها ۲.۵ همت بوده است، بنابراین ورود بخش خصوصی به عرصه سرمایه‌گذاری ضروری است.
استاندار لرستان، ادامه داد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند، بخش خصوصی زمانی در استان حضور می‌یابد که شرایط برای فعالیت آن فراهم باشد.
تحقق این امر مستلزم ایجاد وحدت، همدلی و انسجام در میان مسئولان و نهادهای اجرایی استان است.
شاهرخی، عنوان کرد: در سند توسعه استان، میزان اشتغال سالانه مشخص شده و سهم هر دستگاه و شهرستان در میزان سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال تعیین شده است.
مجموعه مدیریت ارشد استان با تمام توان در مسیر تحقق فرامین مقام معظم رهبری گام برمی‌دارد.