بهار، فصل غذاهای ساده است
عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به ویژگیهای مزاجی فصل بهار گفت: در بهار باید غذاهای ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا عباسیان، عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه کرد: در فصل بهار، مصرف غذاهای شیرین، گوشت قرمز و غذاهای تند کاهش یابد.
عباسیان تأکید کرد: در بهار باید غذاهای ساده مصرف شود و اجزای غذا کم باشد.
وی گفت: در گذشته ایرانیها غذاهایی ساده مانند املت، تخممرغ، کشک بادمجان و کلهجوش مصرف میکردند که برای این فصل بسیار مناسب است.
همچنین غذاهای خنک مانند سوپ جو، آش جو و نان جو توصیه میشود.
انتخاب صحیح میوهها و آجیلها
این متخصص طب سنتی با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح میوهها اظهار داشت: بهتر است در هر روز فقط یک نوع میوه مصرف شود و از درهمخوری میوهها پرهیز شود.
همچنین مصرف میوههای فصل مانند توتفرنگی و زردآلو توصیه میشود.
وی درباره آجیلهای مناسب برای این فصل گفت: فندق، بادام و پسته انتخابهای خوبی هستند، اما گردو، بادامزمینی و بادامهندی به دلیل گرمی و خاصیت آلرژنی ممکن است برای برخی افراد مشکل ایجاد کنند.
پرهیز از مواد غذایی با رنگ و طعم مصنوعی
عباسیان نسبت به مصرف مواد غذایی با رنگهای مصنوعی هشدار داد و افزود: شیرینیهایی با رنگهای قرمز، سبز تند، نقرهای و طلایی و همچنین آدامسها و تنقلات با طعمهای مصنوعی برای بدن مضر هستند.
در فصل بهار که بدن حساستر است، این مواد آسیب بیشتری وارد میکنند.
منبع: وزارت بهداشت