خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکان ۳۰ هزار نفر در ستادهای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 14:41
یاسوج-معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳۰ هزار و ۲۵ نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش این استان اسکان یافتند.
اسكان،پرورش،آموزش،ستادهاي،بويراحمد،نوروزي

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد رمضانی افزود: از ۲۵ اسفند تا دوم فروردین، ۵۶۰ خانوار با جمعیت ۳۰ هزار و ۲۵ نفری در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد اسکان شدند.

وی ادامه داد: ۲۵ هزار ۷۳۸ نفر در روز نیز در ستادهای اسکان آموزش و پرورش پذیرش شدند که بیشترین آمار مربوط به شهرستان‌های بویراحمد، گچساران و دهدشت است.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش تصریح کرد: این تعداد مسافر نوروزی در ۱۱۹ مدرسه و ۴۸۰ اتاق پذیرش شده اند.
سعادت ارجمند کارشناس تعاون و رفاه آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم با بیان اینکه ستادهای اسکان آموزش و پرورش این استان تا ۱۵ فروردین پذیرای میهمانان و گردشگران نوروزی است گفت: جلب رضایت مسافران فرهنگی مهمترین اولویت کاری و هدف عوامل اجرایی در ستادهای اسکان فرهنگیان در سطح شهرستان‌ها و مناطق استان است.
ارجمند افزود: ۱۴ پایگاه با هزار و۹۵ اتاق برای پذیرایی از مهمانان نوروزی در چهار گروه ویژه، الف، ب و ج پیش بینی شده است.