خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوش مصنوعی به کمک معرفی گردشگری خراسان شمالی می‌آید - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 15:13
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی، گفت: هوش مصنوعی به کمک معرفی جاذبه های گردشگری خراسان شمالی می آید.
گردشگري،معرفي،استان،تاريخي،ميراث،فرهنگي،خراسان،شمالي،آثار،مس ...

مستوفیان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، در اعلام برنامه‌های سال نو، از اهمیت معرفی و حفاظت از میراث تاریخی استان سخن گفت و اظهار داشت: در استان خراسان شمالی، 723 اثر تاریخی وجود دارد که بخشی از آن‌ها در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.
در راستای رونمایی از این آثار و معرفی هویت فرهنگی و گردشگری استان، چندین برنامه تولید محتوا و معرفی تدوین شده است.
وی افزود: در جریان برنامه‌های تابه حال، سه کلیپ تولیدی با همکاری واحدهای مرتبط تهیه شده و قرار است در شبکه‌های استانی و ملی به نمایش گذاشته شود.
مدیرکل میراث فرهنگی خراسان شمالی، ادامه داد: از دیگر برنامه‌های مهم مطرح شده، شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی است که به معرفی صنایع دستی و گردشگری استان کمک می‌کند.
در چند ماه اخیر در نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی (آبان ماه)، نمایشگاه بین‌المللی گردشگری (بهمن‌ماه) و جشنواره سرواسیم حضور فعال داشتیم که این فعالیت‌ها نشان از تعهد ما به ارتقای سطح حضور استان در عرصه ملی و بین‌المللی دارد.
مستوفیان گفت: همچنین، به منظور توسعه هویت گردشگری و معرفی جاذبه‌های تاریخی استان، امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری با مراکز و نهادهای مرتبط از جمله مناطق آزاد، آستان قدس، مجموعه دانشگاهی و پارک‌های علم و فناوری در برنامه قرار گرفته است.
در این راستا، تهیه بیلبوردهای معرفی جاذبه‌های گردشگری و تولید کارت‌های سفر جهت آشنا کردن مسافران با نقاط دیدنی استان، از دیگر گام‌های برداشته شده است.
وی همچنین به بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در معرفی آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: درصدد هستیم از فناوری کیو‌آر کد و پلتفرم‌های هوشمند جهت ارائه خدمات راهنمایی گردشگری به مسافران در اماکن تاریخی مانند شهر بلقیس استفاده کنیم.
همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه امکان دسترسی عموم به معرفی بازدیدهای مجازی و اطلاعات دقیق آثار را فراهم خواهد نمود.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی تصریح کرد: از سوی دیگر، بهبود کیفیت اقامتگاه‌های گردشگری نیز مورد توجه قرار گرفته است.
بر همین اساس، استان دارای 124 تخت در هتل‌های رسمی و 800 تخت بومگردی به اصطلاح «کفخواب» بوده که مجموعاً ظرفیت 1800 تخت در شبانه‌روز را دارا می‌باشد.
مستوفیان خاطرنشان کرد: اولویت ما معرفی اقامتگاه‌های رسمی است، چرا که تاثیر مثبت اقتصادی و اشتغال‌زایی در این حوزه مشهود است.
در شرایط اضطراری نیز، با هماهنگی‌های لازم، از اسکان‌های غیر رسمی بهره خواهیم گرفت.
این برنامه‌ها و تلاش‌های متعدد بخش میراث فرهنگی خراسان شمالی، گامی مؤثر در جهت ارتقای شناخت ملی و بین‌المللی از آثار تاریخی، شهری است که با ترکیب ارزش‌های فرهنگی و نوآوری‌های فناورانه، در مسیر توسعه گردشگری حرکت می‌کند.
انتهای پیام/311/