اسکان 416 هزارنفر روز در مدارس فارس تا سوم فرودین 1404
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: بیش از 142 هزار نفر در قالب بیش از 40 هزار و 600 خانواده و در مجموع بیش از 416 هزار نفرروز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش و پرورش فارس پذیرش و اسکان داده شده اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، فرشید قاسمی ظهر امروز در بازدید از ستادهای اسکان فرهنگیان در شیراز که به همراه معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش انجام شد، اظهار داشت: از ابتدای آغاز به کار ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس تا صبح روز یک شنبه سوم فروردین ماه 1404 بیش از 142 هزار نفر در قالب بیش از 40 هزار و ششصد خانواده و در مجموع بیش از 416 هزار نفرروز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش و پرورش فارس پذیرش و اسکان داده شدهاند.
وی از استقبال گسترده فرهنگیان و سایر اقشار از اسکان در مدارس در ایام نوروز خبر داد و گفت: تلاش کردیم تا همه امکانات خود را برای اسکان مطلوب در ایام نوروز در مدارس به کار گیریم.
محمد جعفری معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش هم ضمن تقدیر از تلاشهای شبانهروزی عوامل ستاد اسکان، بر لزوم ارتقای امکانات رفاهی، بهداشتی و ورزشی در مراکز اسکان فرهنگیان در ایام نوروز تأکید کرد و افزود: سلامت و رفاه فرهنگیان و خانوادههای آنان از اولویتهای اصلی وزارت آموزش و پرورش است.
جعفری گفت: تلاش خواهیم کرد امکانات موجود را بهبود ببخشیم.
انتهای پیام/424/