خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دعوت «امام اوغلو» از مردم برای حضور در خیابان‌ها

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 16:53
شهردار تحت بازداشت استانبول با انتشار پیامی از مردم کشورش خواست تا در سراسر میادین حضور یابند.
حزب،استانبول،تي،يكشنبه،تركيه،مبارزه،حقوق،انتخابات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «تی ۲۴»، اکرم امام اوغلو شهردار تحت بازداشت استانبول امروز یکشنبه پس از صدور حکم زندان از سوی دادگاه برای وی، با انتشار پیامی خطاب به حامیان خود اعلام کرد: هموطنان عزیزم، امروز ترکیه با خیانت بزرگی مواجه شده است.
شهردار تحت بازداشت استانبول اضافه کرد: روند قضائی که در جریان است، یک اقدام قانونی نیست.
این یک حکم بدون محاکمه است.
من مردم کشورم را به مبارزه برای حقوق خود دعوت می‌کنم.
این مبارزه برای حقوق، مسئله آینده ملت و فرزندانمان ا
اکرم امام اوغلو در ادامه اضافه کرد: برای آینده ترکیه، امروز حتماً رأی خود را به صندوق بیندازید.
سپس در ساراجهانه استانبول و دیگر میادین در استان‌های دیگر گرد هم بیایید و صدای خود را بلند کنید.
اکنون روزی است که باید در مقابل کسانی که اراده ملت را می‌دزدند، مسئولیت‌پذیر باشیم و در مبارزه برای حقوق مان شرکت کنیم.
بدون تنها گذاشتن یکدیگر، همگی با هم.
انتخابات مقدماتی حزب جمهوری خلق به عنوان مهم‌ترین رقیب حزب حاکم در ترکیه یعنی عدالت و توسعه، امروز یکشنبه ۲۳ مارس برگزار می‌شود.
بر اساس اعلام این رسانه، هدف از برگزاری این انتخابات، معرفی نامزد این حزب به منظور شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آتی است.
به گزارش «تی آر تی»، حزب جمهوری خلق ۶ آوریل (یکشنبه ۱۷ فروردین ماه) نیز قرار است یک نشست اضطراری برای جلوگیری از انتصاب قیم برای شهرداری برگزار کند و طی آن نامزدهای جدید معرفی می‌شوند.