خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بحران در ردبول با رفتن لاوسون و احتمال خروج فرستاپن

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 18:12
تیم قهرمان چهار فصل اخیر فرمول یک در پی ناکامی در دو گرندپری فصل جدید این مسابقات با بحران داخلی مواجه شده است.
تيم،ردبول،فرمول،ماركو،خودروي،راننده

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هلموت مارکو، مشاور ورزشی ردبول اتریش از تشکیل جلسه‌ای اضطراری خبر داد تا ضعف‌های عملکرد خودروی جدید بررسی شود.
مارکو همچنین اشاره داشت که مدیران ردبول ممکن است پیش از آغاز سومین گرندپری فصل فرمول یک، لیام لاوسون نیوزیلندی (راننده اصلی) را به تیم جوانان ریسینگ ردبولز منتقل کنند و جای او را یوتی تسونودا بگیرد.
همچنین مکس فرستاپن، راننده هلندی تیم ردبول و قهرمان چهار دوره فرمول یک گفت: اگر مشکلات موجود در خودروی ما همچنان ادامه داشته باشد، ممکن است فکر کردن به ماندن در تیم سخت شود، البته برای من مهمتر از همه این است که هر بار که سوار خودرو می‌شوم، تمام تلاشم را می‌کنم و از این شرایط لذت می‌برم.
در پایان دومین گرندپری فصل جدید فرمول یک که امروز در چین برگزار شد، رانندگان تیم مک‌لارن انگلیس یعنی اسکار پیاستری و لاندو نوریس اول و دوم شدند و جورج راسل از مرسدس در جایگاه سوم قرار گرفت.
انتهای پیام/