خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امدادرسانی به 1000 مصدوم حوادث ترافیکی در خوزستان

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 19:53
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از امدادرسانی به بیش از 1000 مصدوم حوادث ترافیکی در استان خوزستان از ابتدای طرح نوروزی تاکنون خبر داد.
خوزستان،حوادث،اورژانس،ترافيكي،نوروزي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مهران احمدی اظهار کرد: از 25 اسفند 1403 تاکنون(3 فروردین 1404) 3 هزار و 122 ماموریت امدادی توسط اورژانس خوزستان انجام شده که از این تعداد، 2 هزار و 254 عملیات مربوط به حوادث غیرترافیکی و 868 عملیات مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.
وی افزود: همچنین اورژانس پیش‌بیمارستانی در این مدت به یک‌هزار و 47 مصدوم حوادث ترافیکی در استان خوزستان امدادرسانی کرده است.
از این تعداد، 912 نفر به مراکز درمانی منتقل و 135 نفر نیز در محل حادثه به صورت سرپایی درمان شده‌اند.
احمدی با اشاره به ارائه خدمات از سوی پایگاه‌های سلامت به شهروندان و مسافران نوروزی، گفت: از آغاز طرح نوروزی تاکنون، پایگاه‌های سلامت خوزستان 229 مورد خدمت‌رسانی انجام داده‌اند که نقش مؤثری در کاهش بار مراجعات به مراکز درمانی و ارائه خدمات فوری به بیماران و مصدومان داشته است.
انتهای پیام/.