فرماندار خرمآباد از مجموعه تاریخی «فلکالافلاک» بازدید کرد
خرمآباد - «نورالدین درمنان» فرماندار خرمآباد از مجموعه تاریخی «فلکالافلاک» بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «نورالدین درمنان» فرماندار خرمآباد از مجموعه تاریخی «فلکالافلاک» بازدید کرد.
وی ضمن بازدید از بخشهای مختلف قلعه «فلکالافلاک» و رصد نحوه خدماتدهی متولیان امر به گردشگران، از تلاش مدیران و کارکنان میراثفرهنگی لرستان و شهرستان بابت ایجاد تمهیدات و مقدمات لازم برای استقبال از گردشگران نوروزی، تشکر کرد.
فرماندار خرمآباد، قلعه «فلک الا افلاک» با پیشینه دوره ساسانی و مجموعه بناهای پیرامونی آن را از آثار شاخص جذب گردشگر و در شرف ثبت جهانی در مرکز استان، عنوان کرد که نمایانگر تاریخ، فرهنگ و معماری بیبدیل استان است.
درمنان، گفت: و بازدید حدود ۱۳ هزار و ۵۴۲ نفر از این اثر تاریخی از ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳ تا یک فروردینماه سال جاری و همچنین قرارگرفتن در بین پنج اثر پربازدید کشور در سال گذشته نشان از اهمیت و جایگاه مهم قلعه «فلکالافلاک» است.
وی، رفع موانع ثبت جهانی دره خرمآباد و قلعه «فلکالافلاک» را یک وظیفه همگانی برشمرد که متولیان امر باید به آن اهتمام ویژه داشته باشند تا این اثر بتواند بیشازپیش پذیرای گردشگران داخلی و خارجی فراوان از همه جای ایران و جهان باشد.
فرماندار مرکز لرستان، تأکید کرد: باتوجهبه استقبال خوب گردشگران از این اثر تاریخی و شلوغی و ازدحام جمعیت بازدیدکنندگان، استقرار آتشنشانی و اورژانس در این محل ضروری است.