خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 05 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 46 درصدی مصدومان تصادفات نوروزی در کاشان

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 03 فروردین 1404 - 20:53
رئیس اورژانس کاشان ضمن ابراز تاسف از افزایش تعداد مصدومان گفت: مصدومان تصادفات از 25 اسفندتاکنون نسبت به مشابه سال گذشته 46درصد افزایش داشته است.
گذشته،مشابه،كاشان،تصادف،همراه،اشاره،درصد

مهرداد فرزندی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت امیرالمومنین و تبریک عید نوروز اظهار داشت: از 25 اسفند سال گذشته تا دوم فروردین ماه، بیش از 983 ماموریت توسط همکاران 115 شهرستان‌های کاشان و آران بیدگل انجام شده است.
وی با بیان اینکه در این ماموریت‌ها، به 830 نفر خدمت‌رسانی انجام شده است، افزود: 267 تصادف در این مدت رخ داده است و متاسفانه این تصادفات، 267 مصدوم و یک فوتی سر صحنه به همراه داشته است.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث کاشان ضمن اشاره به آمار مشابه سال گذشته خاطرنشان کرد: در مدت مشابه سال گذشته، 821 ماموریت توسط همکاران اورژانس انجام شده که 182 مصدوم و یک فوتی سرصحنه به همراه داشته است.
وی، با اشاره به وقوع 202 تصادف در مدت مشابه سال گذشته تصریح کرد: متاسفانه، تعداد ماموریت‌های امسال 19.7 درصد، تعداد تصادفات 32 درصد و تعداد مصدومین 46 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.
فرزندی‌پور، با اشاره به اهمیت پویش نه به تصادف و افزایش ترددهای نوروزی تاکید کرد: از مردم درخواست داریم با رعایت قوانین رانندگی، بستن کمربند ایمنی، استفاده نکردن از تلفن همراه حین رانندگی و پرهیز از سرعت غیرمجاز، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.
انتهای پیام/801