خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شعب کشیک مراجع قضایی در استان سمنان فعال هستند

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 04 فروردین 1404 - 12:12
سمنان- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان از استقرار قضات در شعب کشیک فعال در مراجع قضائی استان، در تعطیلات آغاز سال جدید خبر داد.
استان،سمنان،قضائي،قانوني،كشيك،گلي،محكوميت،خاتمه

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی گلی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه بازدید از کشیک قضائی سمنان، بیان کرد: با توجه به آغاز سال جدید، به سارقان و اراذل و اوباشی که مخل نظم و امنیت عمومی جامعه بودند و در زندان‌های استان در حال تحمل محکومیت می‌باشند، مرخصی نوروزی داده نشده و از دریافت این ارفاق قانونی محروم هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: همچنین افرادی که در گذشته سابقه سرقت داشته و محکومیت‌های آنان خاتمه یافته و در حال حاضر نیز در حال تحمل محکومیت نیستند با استفاده از مراقبت‌های الکترونیکی تحت نظر هستند و با پابند الکترونیکی رصد و کنترل می‌شوند.
دادستان مرکز استان سمنان با توصیه به شهروندان استان برای انجام اقدامات پیشگیرانه و تدابیر وضعی برای افزایش ضریب مراقبت و حفاظت از اماکن کسب درآمد و منازل شخصی خویش، تاکید کرد: حفظ و تأمین امنیت عمومی جامعه و اموال مردم خط قرمز دستگاه قضائی استان سمنان است و در صورت وقوع جرمی، قطعاً برخورد قانونی صورت می‌گیرد.
گلی در خاتمه گفت: شعب کشیک همراه با استقرار قضات در مراجع قضائی سراسر استان فعال بوده و در طول ۲۴ ساعت از شبانه روز به محض دریافت هرگونه گزارش از مردم و ضابطین بلافاصله، بدون درنگ و اغماض و البته با سرعت و دقت رسیدگی و اقدام قانونی خواهند کرد.