خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزانه ۱۶۰۰ واحد خون در تهران نیاز است

مهر | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 04 فروردین 1404 - 14:59
مشاور عالی وزیر بهداشت گفت: در شهر تهران، روزانه حدود ۱۶۰۰ واحد خون مورد نیاز است و در صورت عدم تأمین این میزان، درمان بسیاری از بیماران با تأخیر مواجه خواهد شد.
خون،اهداي،كشور،بانوان،جعفريان،بيماران،مشاركت

به گزارش خبرگزاری مهر، علی جعفریان، مشاور عالی وزیر بهداشت، در حاشیه بازدید از مرکز جامع اهدای خون وصال شیرازی، اهدای خون را حرکتی انسان‌دوستانه و ارزشمند دانست و تأکید کرد: این اقدام حیاتی، نیاز بسیاری از بیماران کشور را برطرف می‌کند.
وی با اشاره به گروه‌های مختلف نیازمند دریافت خون، از جمله مصدومان حوادث، بیماران تالاسمی و افرادی که تحت اعمال جراحی متعدد قرار می‌گیرند، گفت: در شهر تهران، روزانه حدود ۱۶۰۰ واحد خون مورد نیاز است و در صورت عدم تأمین این میزان، درمان بسیاری از بیماران با تأخیر مواجه خواهد شد.
جعفریان با ابراز خرسندی از وضعیت مطلوب اهدای خون در کشور، اظهار داشت: خوشبختانه ایران از نظر اهدای خون، کشوری شناخته‌شده در سطح بین‌المللی است و تقریباً تمام نیاز خونی کشور از طریق اهدای داوطلبانه تأمین می‌شود.
وی همچنین به استقبال گسترده مردم از این اقدام خیرخواهانه در شب‌های قدر اشاره کرد و افزود: در شب‌های ۱۹ و ۲۱ ماه رمضان، ۱۹ هزار نفر به مراکز اهدای خون مراجعه کردند که از این تعداد، ۱۶ هزار اهدای موفق انجام شد و این امر نشان‌دهنده فرهنگ بالای مردم کشور در انجام کارهای خیر و انسان‌دوستانه است.
مشاور عالی وزیر بهداشت در ادامه، به مشارکت بانوان در اهدای خون اشاره کرد و گفت: با توجه به جمعیت کشور، میزان اهدای خون در بانوان کافی نیست.
لازم است بانوان بیش از پیش در این امر خیر مشارکت کنند، چرا که اهدای خون برای آنان هیچ‌گونه خطر یا عارضه‌ای ندارد.
تمامی افرادی که شرایط لازم را طبق آزمایش‌های مختلف داشته باشند، برای اهدای خون پذیرفته می‌شوند.
جعفریان در پایان از تمامی بانوان و جوانان کشور دعوت کرد که در این کار خیر و خداپسندانه مشارکت کنند تا هیچ فرد نیازمندی با کمبود خون مواجه نشود.