خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراف ازبک‌ها؛ ایران ترسناک و خطرناک در آزادی

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 05 فروردین 1404 - 12:12
یک رسانه ازبکستانی از آمار فوق العاده شاگردان قلعه نویی و قدرت این تیم در ورزشگاه آزادی تمجید کرد.
بازي،جام،جهاني،ازبكستان،مقدماتي

به گزارش مشرق، «۱۲ گل در ۴ بازی از ایران بترسید»، این تحلیل امروز(سه‌شنبه) سایت اسپورتس ازبکستان در تمجید از خط حمله یوزها قبل از بازی امشب در مقدماتی جام جهانی است.
شاگردان قلعه‌نویی با به ثمر رساندن ۱۴ گل در مقدماتی جام جهانی بعد از قطر خطرناک‌ترین خط حمله گروه در اختیار دارند.
تیم ملی کشورمان ۸ بار در مسابقات مقدماتی جام جهانی به مصاف ازبکستان رفته و تنها یک بار از این تیم شکست خورده و ۴ بار به پیروزی رسیده و ۳ بازی هم با نتیجه تساوی به پایان رسیده است.
شاگردان قلعه‌نویی در بازی امشب تنها یک امتیاز نیاز دارند تا صعودشان را به جام جهانی قطعی کنند.
سایت ازبکستانی می‌نویسد که یوزهای ایران در بهترین فرم خود به سرمی‌برند و در ۴ بازی گذشته به پیروزی رسیدند و روند شکست ناپذیری آنها به ۱۱ بازی افزایش یافته است.
براساس گزارش اسپورتس، خبر بدتر این است که ایران امروز در ورزشگاه آزادی میزبان ازبکستان است که جو تماشاگر ترسناکی دارد و این تیم در ۱۵ بازی خانگی خود ۱۳ بار به پیروزی رسیده است.