333 واحد صنفی متخلف البرز پلمب شد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی، تا سوم فروردین ماه 333 واحد صنفی متخلف پلمب شدند.

معصومه جودکی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از کرج از 59 هزار و 286 بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، رستوران ها، قنادی ها، اغذیه فروشی ها، سوپرمارکت ها و ...
از 11 اسفند ماه 1403 تا 3 فروردین ماه 1404 در راستای طرح سلامت نوروزی خبر داد.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد به 4 هزار و 405 واحد صنفی اخطار کتبی داده شده است و با بیان اینکه سلامتی مردم در هر زمانی برای ما در اولویت قرار دارد، اذعان کرد: 475 مورد معرفی به مراجع قضایی صورت گرفته و 333 واحد صنفی متخلف نیز پلمب شده اند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از ارسال 342 نمونه مواد غذایی به آزمایشگاه خبر داد و افزود: کنترل کیفی 98 هزار و 691 مورد مشخصات مواد غذایی و محیط در محل، یک هزار و 287 مورد نمونهبرداری و آزمایش کیفیت میکروبی آب شرب و 30 هزار و 645 کلرسنجی آب شرب صورت گرفته است.
جودکی بیان کرد: طی این مدت 49 هزار و 94 مورد موادغذایی فاسد کشف و معدوم شده است.
از مردم درخواست می شود در صورت مشاهده تخلف و عدم رعایت بهداشت، موضوع را از طریق تماس با سامانه 190 گزارش دهند و اطمینان داشته باشند که به شکایتهای آنها رسیدگی خواهد شد.
شایان ذکر است که طرح سلامت نوروزی از 11 اسفند ماه 1403 تا 15 فروردین ماه 1404 در استان البرز همراه با سایر استانهای کشور اجرا می شود.
انتهای پیام/