خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز عملیات دوبانده جاده مرگ/ سفر بی‌خطر در جاده گناباد+فیلم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 05 فروردین 1404 - 12:53
پس از ماه ها گزارش از توقف عملیات پروژه دو بانده شدن جاده گناباد به قائن، گفته می شود 5 کیلومتر از مسیر گناباد به قاین بزودی زیر بار ترافیک می رود.
پروژه،گناباد،جاده،تسنيم،بانده،قاين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، پرونده جاده گناباد به قاین و موضوع دو بانده شدن آن بیش از یک دهه در خبرگزاری تسنیم باز بوده و به صورت مستمر آن را دنبال کرده ایم.
در آخرین گزارش طی 4 ماه 1403 تحت عنوان «حرکت لاک‌پشتی دو بانده کردن جاده گناباد به قائن» در گزارشی ویدئویی به وضعیت پروژه پرداخته‌ایم.
هادی محمدپور نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم خبر از اختصاص بودجه به این پروژه داد و اعلام کرد کار پرونده جاده گناباد به قاین و موضوع دو بانده شدن آن بزودی آغاز خواهد شد.
سلیمانی پیمانکار پروژه نیز در گفت‌وگو با تسنیم اظهارداشت: اگر بودجه به موقع تزریق شود این شرکت آمادگی دارد در کمترین زمان کار را جمع کند.
پیمانکار پروژه بیان کرد: قسمتی از پروژه آماده است و فقط موضوع یک پل بزرگ وجود دارد که کار آن را آغاز خواهیم کرد.
حالا بعد از گذشته سه ماه از انتشار این گزارش بار دیگر برای پیگیری آخرین وضعیت پروژه دوبانده کردن جاده گناباد به قاین به محل پروژه رفته ایم تا از آخرین وضعیت آن گزارشی تهیه کنیم.
وی خاطرنشان کرد:5 کیلومتر ابتدای مسیر حالا آماده زیر بار ترافیک رفتن است و بزودی اولین نقطه حادثه خیز در این جاده از بین خواهد رفت.
.
انتهای پیام/282/.