محکومیت یک پتروشیمی به پرداخت 5500 میلیارد خسارت
دادگستری استان خوزستان با ورود به پرونده ای با موضوع تخلفات اقتصادی، یک شرکت پتروشیمی فعال در استان به پرداخت پنج و نیم همت خسارت در حق بیت المال محکوم شد که با اجرای حکم این وجوه به بیت المال باز خواهد گشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی دهقانی رئیس کل دادگستری استان خوزستان گفت: با دریافت گزارشی از ضابطین خاص، مبنی بر برداشت و انتقال گاز مازاد توسط یک شرکت پتروشیمی از منابع شرکت ملی نفت ایران در شمال استان، موضوع در دستور تحقیقات و رسیدگی قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از انجام اقدامات، تحقیقات، رسیدگیهای قضایی و اخذ نظریات کارشناسی، مشخص شد تخلفات از طریق دستکاری در دستگاه ترانسمیتر (کنتور) و استفاده از میعانات گازی بدون پرداخت هزینه آن، صورت گرفته و مبالغ نامشروعی توسط این شرکت پتروشیمی تحصیل شده است.
دهقانی گفت: با توجه به قوانین و مقررات مربوطه و تخلفات صورت گرفته از مفاد قرارداد، شرکت پتروشیمی مکلف شد خسارت ناشی از این اقدام را به مبلغ بالغ بر پنج هزار و پانصد میلیارد تومان در حق شرکت ملی نفت ایران به نمایندگی از بیت المال پرداخت کند.
دهقانی گفت: این حکم در شعبه 108 دادگاه کیفری 2 اهواز صادر و پس از تجدیدنظر خواهی در دادگاه تجدیدنظر استان مورد رسیدگی مجدد قرار گرفت و حکم صادره از دادگاه بدوی تأیید شد.
انتهای پیام/