خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دپوی ۲۶ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع در اصفهان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 فروردین 1404 - 15:01
اصفهان_رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان از کشف ۲۶ هزار لیتر سوخت خارج از شبکه توزیع به ارزش ۱۰ میلیارد ریال که در یک سوله دپو شده بود خبر داد.
سوخت،توزيع،خارج،شبكه،سوله،مأموران،اقدامات،پليس

سرهنگ مهدی سبحانی فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای مقابله با توزیع و نگهداری سوخت خارج از شبکه توزیع، مأموران این پلیس با رصد اطلاعاتی و اقدامات هوشمندانه پلیسی از دپوی سوخت به صورت غیرمجاز و خارج از شبکه توزیع در سوله ای واقع در یکی از مبادی ورودی استان مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: در این راستا مأموران انتظامی ضمن هماهنگی با مرجع قضائی به همراه نمایندگان شرکت نفت به محل اعزام و در بازرسی از دو مخزن موجود در این سوله مقدار ۲۶ هزار لیتر گازوئیل که به صورت غیر قانونی و خارج از شبکه توزیع دپو شده بود را کشف کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان اصفهان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش سوخت مکشوفه را بیش از ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند، ادامه داد: در این رابطه همچنین ۲ دستگاه کامیون و نیسان حامل مخازن فلزی انتقال سوخت توقیف و ۲ متهم نیز شناسایی که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.