خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوروزگاه و بازارچه صنایع دستی در کاخ مروارید کرج افتتاح شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 فروردین 1404 - 15:31
کرج - سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز، از افتتاح نوروزگاه در کاخ مروارید کرج و فعالیت آن تا ۱۸ فروردین از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۱ شب خبر داد.
سوغات،البرز،اقوام،گردشگري،ايراني،زينالي،مرواريد،بازديدكنندگان

به گزارش خبرگزاری مهر، نادر زینالی تصریح کرد: نوروزگاه با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه کرج به صورت رسمی افتتاح شد و تا ۱۸ فروردین ادامه دارد.
وی افزود: حدود ۸۰ غرفه در این نمایشگاه دایر است که بیش از نیمی از آن‌ها به صنایع‌دستی هنرمندان استان البرز و دیگر اقوام ایرانی و باقی به سوغات استان‌ها اختصاص دارد همچنین دو سیاه چادر اقوام نیز برپاست.
زینالی هدف اصلی این رویداد را معرفی صنایع‌دستی و توسعه گردشگری با ایجاد محیطی شاد برای گردشگران و شهروندان در ایام نوروز عنوان کرد و گفت: بازدیدکنندگان علاوه بر تماشای صنایع‌دستی و خرید سوغات، می‌توانند از محوطه کاخ مروارید دیدن کنند و با توجه به مرمت کاخ مروارید، مسیرهای مشخصی برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته شده است.
سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز ضمن دعوت از علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه افزود: از ۵ فروردین، برنامه‌های متنوع فرهنگی از جمله اجرای مراسم آئینی اقوام ایرانی از جمله کرد، لر، عرب و آذری، دف نوازی و استیج برنامه‌های شاد نوروزی اجرا خواهد شد که به معرفی بیشتر ظرفیت‌های گردشگری البرز کمک می‌کند.
گفتنی است؛ این نوروزگاه همه روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۱ شب میزبان علاقه‌مندان به صنایع دستی و سوغات ایرانی خواهد بود.