خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام نخستین سفر دریایی از بندر نخل ناخدا به بندر شهید حقانی بندرعباس

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 فروردین 1404 - 15:59
بندرعباس - نخستین سفر دریایی از بندر نخل ناخدا به بندر شهید حقانی بندرعباس با حضور مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و استاندارهرمزگان انجام شد.
بندر،بازديد،دريانوردي،حقاني

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید رسولی معاون وزیر و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور با همراهی استاندار هرمزگان، مدیرکل و جمعی از مدیران بنادر و دریانوردی استان از بندر شهید حقانی بندرعباس به عنوان بزرگترین بندر مسافری کشور بازدید کرد.
سعید رسولی پیش از ظهر امروز در بدو ورود به بندرعباس، از بندرگاه نخل ناخدا بازدید کرد.
وی پس از این بازدید، به وسیله یک شناور مسافری از بندر نخل ناخدا به بندر شهید حقانی سفر کرده و از فرایند پذیرش، صدور بلیط و انجام سفرهای دریایی بازدید کرد.
طی این بازدید، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در خصوص اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری گردشگری دریایی در مرکز استان و توسعه بندر شهید حقانی، توضیحات لازم را ارائه کرد.