خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 08 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ تن مواد غذایی فاسد و فاقد تاریخ در شهرستان دیلم معدوم‌سازی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 فروردین 1404 - 16:13
بوشهر- رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون قریب ۲ تن مواد غذایی فاسد و فاقد تاریخ در شهرستان دیلم کشف و معدوم‌سازی شده است.
غذايي،مواد،ديلم،شهرستان،توزيع

به گزارش خبرنگار مهر، هادی جوانبخت ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در راستای ارتقا سلامت و امنیت غذایی شهروندان، طی بازدیدهای به‌عمل‌آمده از مراکز توزیع مواد غذایی به‌صورت مداوم، مواد فاسد و غیرقابل‌مصرف جمع‌آوری‌شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون قریب ۲ تن مواد غذایی فاقد تاریخ، کشف و معدوم‌سازی شده است.
جوانبخت گفت: در ایام نوروز که شهرستان دیلم پذیرای مهمانان نوروزی است، همکاران ما به‌صورت شبانه‌روز، جهت رعایت موازین بهداشتی، بر اماکن عمومی و مراکز توزیع مواد غذایی نظارت بیشتری خواهند داشت.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم عنوان کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف و مشکل بهداشتی، مواد غذایی مشکوک و یا فاسد در اماکن عمومی، رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی و مراکز تهیه و توزیع غذا، با شماره ۱۹۰ تماس گرفته تا بلافاصله توسط همکاران، بررسی انجام و با متخلفین برخورد قانونی صورت گیرد.