خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار: صنایع دستی اصفهان بهترین مصداق سرمایه‌گذاری برای تولید است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 فروردین 1404 - 17:18
اصفهان- استاندار اصفهان گفت: صنایع دستی این دیار بهترین مصداق سرمایه گذاری برای تولید است.
دستي،صنايع،گردشگري،اصفهان،حوزه،فرمانداران،نوروزي،استاندار،مه ...

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جمالی نژاد روز سه‌شنبه پنجم فروردین ماه در حاشیه دیدار نوروزی با مدیران دولتی و بخش خصوصی استان در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص شعار سال ۱۴۰۴ (سرمایه‌گذاری برای تولید) اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای تحقق این مهم را از همان روز نخست سال شروع کردیم و دستورالعمل‌هایی را برای فرمانداران تهیه و به آنان ابلاغ کردیم.
وی ادامه داد: قرار است فرمانداران این دستورالعمل را مطالعه کرده و به تبع آن شروع به سرمایه گذاری برای تولید در شهرستان‌ها کنند.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه یکی از محورهای مهم ما گردشگری است و صنایع دستی یکی از شاخصه‌های گردشگری به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری برنامه ریزی بسیار مفصل بوده و قرار است گونه‌های مختلف گردشگری را در استان اصفهان فعال کنیم و هم در حوزه صنایع دستی اقدامات شاخصی باید صورت پذیرد.
جمالی‌نژاد با بیان اینکه محور هوش مصنوعی و انرژی خورشیدی استان نیز فعال است، ابراز کرد: بهترین مصداق فرمایش رهبر معظم انقلاب در بحث سرمایه گذاری برای تولید، صنایع دستی است به ویژه اینکه شهر اصفهان ما، ثبت میراث جهانی به عنوان شهر جهانی صنایع دستی و شهر خلاق صنایع دستی است.
وی تصریح کرد: می‌طلبد که همه دست به دست هم دهیم تا در حوزه گردشگری و صنایع دستی نه فقط در شعار بلکه کارهایی که انجام دهیم و هر کسی که در این حوزه فعالیتی می‌کند، تشویق کنیم.
استاندار اصفهان افزود: پیش از ایام نوروز ستاد تسهیلات سفر را راه اندازی کردیم و پیش بینی‌های لازم را انجام دادیم.
جمالی نژاد اضافه کرد: خوشبختانه همه فرمانداران ما پای کار بودند و ستاد تسهیلات سفر نوروزی به صورت متناظر در شهرستان‌ها داشتیم و در این راستا ۱۴ کارگروه و ۱۴ کمیته فعال شد و هر کمیته به تبع تکالیف و ماموریت‌هایی که داشت اموری را انجام داد.
به گزارش خبرنگار مهر، دیدار نوروزی استاندار اصفهان به همراه معاون امور اقتصادی، عمرانی، سیاسی و اجتماعی او با مدیران دولتی و بخش خصوصی و اقشار مختلف از جمله هنرمندان، ورزشکاران، فعالان بخش اقتصادی و تولیدی صبح سه‌شنبه در محل تالار اشرف استانداری برگزار شد.