خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محافل انس با قرآن بستری برای تقویت ایمان و ترویج فرهنگ قرآنی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 فروردین 1404 - 17:18
بوشهر- امام جمعه دشتستان گفت: محافل انس با قرآن، بستری برای تقویت ایمان و ترویج فرهنگ قرآنی است.
محافل،دشتستان،انس،الهي،معنوي،قرآن

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن مصلح بعد از ظهر سه شنبه در محفل انس با قرآن کریم در حسینیه فاطمه الزهرا (س) روستای سرکره دشتستان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات بانوان در ماه مبارک رمضان، با اشاره به فضیلت لیالی قدر، این شب‌ها را فرصتی گران‌بها برای خودسازی، تقرب به خداوند و بهره‌مندی از فیوضات الهی دانست.
وی با تأکید بر اهمیت برگزاری این محافل معنوی، آنها را بستری مناسب برای تقویت ایمان، انس با کلام الهی و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه دانست.
امام جمعه دشتستان اظهار کرد: محافل انس با قرآن، فرصتی ارزشمند برای آشنایی بیشتر با آموزه‌های الهی و ایجاد پیوندی عمیق‌تر میان انسان و قرآن است.
وی گفت: این محافل می‌توانند موجب تقویت بنیان‌های اخلاقی و معنوی جامعه شوند و باید تلاش کنیم تا چنین برنامه‌هایی در سطح خانواده‌ها و جامعه گسترش یابد.
در پایان این مراسم، امام جمعه دشتستان از برگزارکنندگان و فعالان قرآنی تقدیر و بر ضرورت گسترش چنین محافل معنوی در سطح شهرستان تأکید کرد.