کشف ۱۷۰ هزار دلار ارز قاچاق توسط پلیس فرودگاه
مهر
|
اجتماعی و حوادث
|
سه شنبه، 05 فروردین 1404 - 18:18
فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از ۱۷۳ میلیارد ریال قاچاق ارز توسط پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار رضا بنی اسدی فر گفت: با تشدید اجرای طرحهای مقابلهای با قاچاق از مرزهای هوایی در تعطیلات نوروزی، ۳ نفر از مسافران خروجی به مقصد کشورهای همسایه، مقدار ۱۷۵ هزار و ۸۰۰ دلار آمریکا به ارزش ۱۷۳ میلیارد ریال کشف و به لحاظ عدم ارائه هر گونه مدارک مثبته ضبط شد.
فرمانده یگانهای انتظامی و حفاظتی فراجا با بیان اینکه پرونده در خصوص موضوع تشکیل و به همراه مستندات تحویل تعزیرات حکومتی شده است، افزود: پلیس فرودگاه با استقرار در تمامی مبادی ورودی و خروجی فرودگاههای کشور و پایش لحظه به لحظه فعالیتهای مترددین با استفاده از تجهیزات نوین کمک بازرسی با قاچاقچیان و سودجویان برخورد خواهد کرد.