خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 06 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۴۸۸ هزار گردشگر از نقاط گردشگری آذربایجان شرقی بازدید کردند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 فروردین 1404 - 19:41
تبریز- معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی گفت: ۴۸۸ هزار و ۶۱۱ گردشگر از نقاط گردشگری و تاریخی آذربایجان شرقی بازدید کردند.
آذربايجان،درصد،شرقي،افزايش،گردشگر

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضا بایرام زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: ۶۸۸ هزار و ۱۵۱ خودرو نیز وارد استان شدند که این تعداد نیز نسبت به پارسال ۲ درصد افزایش دارد.
وی درصد اشغال تخت هتل‌ها و مراکز اقامتی آذربایجان شرقی را بیش از ۵۵ درصد اعلام کرد و ادامه داد: از ۲۵ اسفند تا پنجم فروردین امسال ۷۷ هزار و ۶۵۰ نفر در این مراکز اقامت کردند که نسبت به پارسال سه درصد افزایش یافته است.
وی همچنین گفت: در مدت یاد شده ۴۸۸ هزار و ۶۱۱ گردشگر از نقاط گردشگری و تاریخی آذربایجان شرقی بازدید کردند که پنج درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
بایرام زاده اظهار کرد: ۸۳ هزار و ۹۷۳ گردشگر نیز از موزه‌های آذربایجان شرقی دیدن کردند که ۵۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی پربازدیدترین جاذبه گردشگری آذربایجان شرقی را با ۴۳ هزار و ۲۰۰ بازدید روستای تاریخی و صخره‌ای کندوان اعلام کرد و افزود: تاکنون این روستای زیبا و منحصر به فرد بیشترین تعداد گردشگر را به این منطقه جلب کرده است.
وی ادامه داد: کلیسای سنت استپانوس جلفا، عمارت و موزه‌های شهرداری تبریز، موزه آذربایجان در تبریز و رصدخانه مراغه رتبه‌های بعدی پربازدیدترین مکان‌های گردشگری آذربایجان شرقی را به خود اختصاص دادند.