سالانه ۲۰۵ هزارتن گوشت قرمز توسط جامعه عشایر تولید میشود
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عشایر گفت: بنابر آمار جامعه عشایر ۲۸ هزار و ۵۰۰ راس دام در اختیار دارند که از این میزان سالانه ۲۰۵ هزارتن گوشت قرمز تولید میکنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - فضل خرم مدیرعامل اتحادیه تعاونی دامداران متحرک عشایر با بیان اینکه جامعه عشایر ۲۸ هزار و ۵۰۰ راس دام در اختیار دارد، گفت: عشایر سالانه ۲۰۵ هزارتن گوشت قرمز تولید میکند، درصورتی که منابع نهاده دامی در قالب تولید قراردادی تامین شود، ظرفیت تولید به ۲۵۰ هزارتن در طول برنامه افزایش مییابد.
وی با بیان اینکه تولید قراردادی دام ارزش افزوده بالایی ایجاد میکند، افزود: در حال حاضر عشایر از ۷۰ درصد دام مولد بره گیری میکند، درحالیکه با اجرای تولید قراردادی موجب شده ظرفیت تولید گوشت عشایر به ۲۸۵ هزارتن افزایش یابد.
خرم ادامه داد: با اجرای تولید قراردادی به جای ۱۰۰ هزارتن واردات گوشت از آن سوی مرزها امکان تامین بخشی از نیاز از طریق جامعه عشایر وجود دارد.
در برنامه هفتم مقرر شد با تامین اعتبارات لازم، تولید گوشت قرمز افزایش یابد تا از این محل امنیت غذایی ارتقا یابد.
علی رغم اینکه تمامی مسئولان بر حمایت از عشایر تاکید دارند، اما در عمل این امر محقق نشد.
این درحالی است که با اجرای تولید قراردادی، تولید گوشت افزایش یابد.