خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 10 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الزامات تحقق "سرمایه‌گذاری د‌ر تولید"/ نقش دانشگاه‌ها چیست؟ - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 10:31
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: مسئله تولید و تحقق شعار سال باید به گفتمان غالب جامعه تبدیل شود و آغوش دانشگاه برای حمایت از سرمایه گذاری و تحقق شعار سال به روی همه باز است.
دانشگاه،توليد،شعار،اجتماعي،چمران،اهواز،شهيد،استان،فرهنگي،معظ ...

علی حسین حسین زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: شعار سال که همه ساله از سوی مقام معظم رهبری تعیین می‌شود در حقیقت محور و جبهه فعالیت سال را مشخص می‌کند و تجربه نشان داده در طی سال‌های گذشته این جهت‌دهی، دقیق‌ترین و موثرترین راهبری بوده و باید همه در این راستا صادقانه پای کار بیاییم.
وی با اشاره به شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» افزود: در یک دهه گذشته یکی از مسایل مهم و کلیدی که رهبری معظم انقلاب بدان تاکید و تصریح داشتند، مسئله اقتصاد و معیشت مردم و تولید بوده و این به سبب این است که دشمن با حربه تحریم و اختلاف‌افکنی و فشار دنبال آسیب به چرخه تولید و معیشت مردم است تا بحران‌های هویتی، مشارکت را ایجاد کند.
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: دانشگاه شهید چمران اهواز بزرگ‌ترین دانشگاه جنوب غرب کشور است و بیش از 600 هیئت علمی در رشته‌های مختلف و مقاطع مختلف تحصیلی دارد و این یک فرصت برای جهش اقتصادی و فرهنگی و پیش زمینه سرمایه‌گذاری منطقی و سودده است.
وی ادامه داد: سیمای استان خوزستان یک سیمای صنعتی و کشاورزی با تنوع‌های فرهنگی و اجتماعی است و سرمایه‌گذاری و تولید در خوزستان نیازمند درک کلان مسائل استان با تدوین پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی و رسانه‌ای است.
حسین زاده گفت: سرمایه‌گذاری بدون توجه به زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی و بدون آینده پژوهشی و درک حساسیت‌های اجتماعی و رسانه‌ای منجر به تولید پایدار نمی‌شود و فرار سرمایه‌های فکری و اجتماعی و مالی را سبب می‌شود.
وی گفت: برای غلبه بر این نگرانی‌ها، دانشگاه می‌تواند تکیه‌گاه درست و پیش‌برنده و آرام‌بخش باشد و دانشگاه شهید چمران با آغوش باز همه سرمایه‌گذاران که دنبال اشتغال و تولید در استان هستند ، استقبال می‌کند و آماده ارائه هر نوع پشتیبانی دانشگاهی برای تحقق شعار سال هستیم.
سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: در بخش کشاورزی اساتید نخبه و فعال در این حوزه در دانشگاه است که می‌توانند در کلان پروژه‌های مانند 550 هزار هکتاری اهدای مقام معظم رهبری نقش آفرینی کنند و یا در بخش مدیریت و جامعه شناسی و اقتصاد و سایر علوم انسانی اساتید برجسته هستند که می توانند مشاوران امین برای طرح های سرمایه‌گذاری باشند.
وی گفت: در صنعت، دانشکده های مهندسی و فنی دانشگاه قابلیت پاسخ به همه نیازهای صنایع را دارد و سرمایه گذاران می‌توانند از دان آموختگان این دانشگاه که جوانان بومی و متعهد هستند برای توسعه استان بهره گیرند.
حسین‌زاده در پایان گفت: در نظر داریم به صورت ویژه مسئله تحقق شعار سال را در دانشگاه رهگیری کنیم و باید تحقق شعار را به یک گفتمان و جریان عمومی تبدیل کنیم.
انتهای پیام/341/.