خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 10 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقامت شبانه‌ بیش از ۲ میلیون مسافر نوروزی در هرمزگان ثبت شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 10:41
بندرعباس-مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هرمزگان گفت: از ابتدای اجرای طرح سفرهای نوروزی تاکنون، اقامت شبانه مسافران و گردشگران نوروزی در استان به ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رسیده است.
سفر،ستاد،مسافران،استان،محسني،بنادر،هرمزگان،ريلي

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد محسنی در ششمین نشست ستاد اجرایی خدمات سفر افزود: همچنین یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر مسافر از طریق بنادر این استان جابه‌جا و ۳۳۰ هزار خودرو به وسیله لندینگ‌کرافت‌ها از بنادر به جزایر منتقل شدند.
وی بیان کرد: ورودی مسافران بدون احتساب اقامت شبانه نیز یک میلیون و ۷۲۰ هزار نفر از طریق حمل ونقل ریلی، زمینی و هوایی بوده است.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر هرمزگان اظهار کرد: ستاد خدمات سفر استان به دستور استاندار و رئیس ستاد خدمات سفر بر مبنا و مؤلفه‌های سبز محیط زیستی کار خود را آغاز کرده و در ۲۵ نقطه از استان هرمزگان پویش‌های محیط‌زیست محور با شعارهای ساحل پاک و مقاصد بدون زباله برگزار شد.
محسنی همچنین رضایت عمومی از خدمات سفر را یک اتفاق مهم دانست و عنوان کرد: از ابتدای نوروز تاکنون حتی یک مورد شکایت در سامانه ملی رسیدگی به شکایات ثبت نشده است؛ که این امر نشان‌دهنده بهبود کیفیت خدمات سفر و رضایت مسافران است.
وی از عملکرد موفق کمیته‌های چهارده گانه ستاد خدمات سفر، به‌ویژه در حوزه‌های ریلی، زمینی و پایانه‌های حمل‌ونقل هوایی و جاده‌ای خبر داد و تأکید کرد: تاکنون هیچ چالش و نگرانی جدی در این زمینه وجود نداشته است.
وی ضمن اشاره به طرح‌های ایمنی مانند نه به تصادفات، پویش به‌رفت و طرح فاخر هلال احمر، گفت: نظارت‌ها برای ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی تداوم خواهد داشت.