خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود دادستان مرکز استان هرمزگان به موضوع واگذاری اسکله درگهان قشم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 11:01
بندرعباس - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از ورود دستگاه قضایی به موضوع واگذاری اسکله قدیمی شهر درگهان و پیگیری جدی در این خصوص خبر داد.
اسكله،واگذاري،درگهان،هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، عارف اکبری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان گفت: در پی نگرانی‌های عمومی و انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر واگذاری اسکله درگهان به بخش خصوصی و شکل‌گیری اعتراضاتی از سوی مردم به این موضوع، دستگاه قضائی استان هرمزگان گزارشی به سازمان بازرسی کل کشور ارسال کرده و خواسته که این سازمان به دقت مالکیت اسکله را بررسی کند.
وی افزود: همچنین به سازمان بازرسی تأکید شده است که بررسی شود در صورت واگذاری اسکله درگهان، فرآیند مطابق با اصول حاکم بر قراردادها و مقررات قانونی بوده است یا خیر.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان تأکید کرد: در صورت واگذاری اسکله درگهان، در صورت شناسایی هرگونه تخلف یا جرم در روند واگذاری، برخورد قاطعانه و قانونی با متخلفان صورت خواهد گرفت.