خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«روز قدس» نمایش وحدت و همدلی با مردم فلسطین است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 11:07
رودسر-فرماندار رودسر با بیان اینکه ایران پرچمدار حمایت از مردم فلسطین است، گفت: «روز قدس» نمایش وحدت و همدلی با مردم فلسطین است.
روز،قدس،فلسطين،مرادي،راهپيمايي،اسرائيل

به گزارش خبرنگار مهر، امیر مرادی صبح چهارشنبه در جلسه ستاد گرامیداشت راهپیمایی روز جهانی قدس با اشاره به اهمیت این روز برای مسلمانان و شیعیان جهان، اظهار کرد: روز قدس فرصتی برای نمایش وحدت و همدلی با مردم مظلوم فلسطین است.
وی با بیان اینکه ایران پرچمدار حمایت از مردم فلسطین بوده و هست، افزود: وظیفه داریم مظلومیت مردم فلسطین و سختی‌هایی که این مردم کشیده‌اند را به جهانیان نشان دهیم.
فرماندار رودسر با اشاره به فرمایش بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در خصوص رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: امروز دنیا چهره خبیث اسرائیل را می‌بیند و کشورهایی که تا دیروز حامی سرسپرده اسرائیل بودند، امروز از آن بیزاری می‌جویند.
مرادی با دعوت از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس، نماز عید فطر و روز انقلاب اسلامی تصریح کرد: باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که مردم از برنامه‌های این ایام لذت ببرند و حضورشان در این مراسم‌های مهیج باشد.