خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفت و آمد در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت عادی و روان است

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 11:40
رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک روان و عادی در روز چهارشنبه ششم فروردین ماه ۱۴۰۴ حوالی ساعت ۷ صبح خبر داد.
بزرگراه،ترافيكي،شهيد،امام،علي،بلوار،روان

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران گفت: در مسیر غرب به شرق، بزرگراه علامه جعفری از بزرگراه آزادگان تا بلوار تعاون و در ادامه بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا قبل از بزرگراه یادگار امام (ره) و بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه آزادگان تا بزرگراه ستاری و در ادامه بزرگراه جناح تا جلال آل احمد شاهد بار ترافیکی روان و عادی می‌باشیم.
وی افزود: مسیر شرق به غرب، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سید خندان و بزرگراه شهید بابایی قبل از بلوار نیروی زمینی تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی و بزرگراه زین‌الدین قبل از بزرگراه امام علی (ع) تا خیابان شریعتی، بار ترافیکی روان و عادی را به خود اختصاص داده است.
سرهنگ شریفی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال، بزرگراه امام علی (ع) از خیابان جانبازان تا بزرگراه زین‌الدین، بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید، بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه و بزرگراه سعیدی از یافت آباد تا خیابان هاشمی دارای بار ترافیکی عادی و روان می‌باشد.