خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۴/۰۱/۰۶

مشرق | اقتصادی | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 11:41
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۲ درصد افزایش به ۳۰۲۰ دلار و ۶۳ سنت رسید.
قيمت،طلا،دلار،سنت،افزايش،تورم،اقتصاد،آمريكا،منتظر

به گزارش مشرق، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه تغییر چندانی نداشته است.
شرکت‌کنندگان بازار منتظر اجرایی شدن طرح عوارض متقابل ترامپ هستند که به‌نظر آنها تورم سوخت را بالا برده و مانع رشد اقتصاد می‌شود.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۲ درصد افزایش به ۳۰۲۰ دلار و ۶۳ سنت رسید.
قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک با یک کاهش ۰.۱۰ درصدی به ۳۰۵۱ دلارو ۲۰ سنت رسیده است.
شاخص دلار بالا رفته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده‌است.
سیاست‌های عوارض ترامپ احتمالا تورم را افزایش داده، رشد اقتصاد را آهسته کرده و تنش‌های تجاری را تشدید می‌کند.
تحلیلگران منتظر یک‌دوره رکود اقتصاد همراه با تورم بالا هستند که قیمت طلا را افزایش خواهد داد.
ضریب اطمینان مصرف‌کنندگان به شرایط اقتصادی در آمریکا در ماه مارس به پایین‌ترین سطح طی ۴ سال گذشته رسیده است.
خانواده‌ها نگران رکود اقتصاد و تورم ناشی از طرح عوارض ترامپ هستند.
طلا که همواره یک پشتوانه ایمن در زمان بی‌ثباتی‌های ژئوپولیتیکی و اقتصادی بوده، ۱۵ درصد از ابتدای سال جاری میلادی افزایش قیمت داشته و در بیستم ماه مارس به رکورد ۳۰۵۷ دلار و ۲۱ سنت رسیده است.
چندین تن از مقامات فدرال رزرو آمریکا قرار است امروز سخنرانی کنند و بازارها منتظر اطلاعات مربوط به هزینه‌کرد مصرف فردی در این کشور هستند که قرار است در روز جمعه منتشر شده و سرنخ‌های بیشتری درمورد سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا ارائه دهد.
تحلیلگران قیمت طلا را تا سپتامبر ۳۲۰۰ دلار پیش‌بینی می‌کنند و عقیده دارند فقط فدرال رزرو می‌تواند روند افزایش قیمت این فلز گران‌بها را کنترل کند
از طرف دیگر آمریکا در روز سه‌شنبه با اوکراین و روسیه برای توقف حملات به اهداف انرژی در دریا به توافق رسید که می‌تواند تحریم‌ها علیه مسکو را لغو کند.
در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۱۵ درصد کاهش به ۳۴ دلار ۱۴ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۴ درصدی ۹۷۸ دلار و ۳۶ سنت معامله می‌شود.