خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 09 فروردین 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روز قدس دین خودمان را به مردم غزه ادا کنیم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 فروردین 1404 - 15:07
کازرون- مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کازرون گفت: روز قدس فرصتی است که دین خود را برای دفاع از مردم مظلوم غزه و لبنان در برابر جنایات رژیم پست صهونیست اداء نمائیم.
جنايات،اسرائيل،روز،قدس،مظلوم،غزه،رژيم

حجت الاسلام والمسلمین رسول محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی قدس گفت: به فرموده امام خمینی (ره) بزرگترین دشمن جهان اسلام اسرائیل است و تمامی گرفتاری‌ها و مشکلات جهان اسلام ریشه در جنایات آمریکا و اسرائیل دارد.
وی ادامه داد: بر کسی پوشیده نیست جنایات رژیم صهیونیستی بر علیه مردم مظلوم غزه و لبنان و اسرائیل تلاش خود را جهت محصور و به انزوا درآوردن جبهه مقاومت نشان می‌دهد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کازرون افزود: امروز وظیفه هر مسلمان آزاده ای است که با هر روش و شکل ممکن چه مالی و یا جانی در راه کمک به مردم غزه از هیچ کمکی دریغ ننماید و حضور ما در روز راهپیمایی روز قدس کمکی کوچک در راه مردم مظلوم فلسطین است.
حجت الاسلام محمدی گفت: روز قدس فرصتی است که ما دین خود را برای دفاع از مردم مظلوم غزه و لبنان در برابر جنایات رژیم پست صهیونیست ادا نمائیم و با حضور خود جنایات اسرائیل را محکوم نمائیم.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کازرون در انتها با توجه به جنایات رژیم اسرائیل که نشان دهنده نسل کشی می‌باشد تصریح کرد: وظیفه و رسالت همه مسلمانان در روز قدس که از مصادیق ایام الله می‌باشد این است با حضوری باشکوه دین خود را به جهان اسلام ادا کنیم.